Newsroom

Newsroom

Τίνος είναι «ο κομματάρχης» του Κολωνού, Ηλίας Μίχος;

Τίνος στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού διατέλεσε «κομματάρχης» ο Ηλίας Μίχος από τον Κολωνό;

ilias

Την Παρασκευή, η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε το άρθρο «Ο κομματάρχης» της Χριστίνας Κοψίνη, στο οποίο περιγράφεται ευθαρσώς πως ο κατηγορούμενος παιδοβιαστής και μαστροπός του Κολωνού ανέλαβε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές να «στήσει τον μηχανισμό» υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα είναι στέλεχος της επικοινωνιακής ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου. Τέσσερις ημέρες μετά, η κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα και το πρόσωπο του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη με προεκλογικές -τουλάχιστον- σχέσεις με τον 53χρονο αναζητείται.

Η περιγραφή που κάνει στο δημοσίευμά της η συνάδελφος από την Εφημερίδα των Συντακτών δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρανοήσεις. Φωτογραφίζει στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές του 2019 και μέλος της επικοινωνιακής ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου.

«Από τα πιο σταθερά και ταγμένα στο καθήκον στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού σήμερα, ο άλλοτε συνοδοιπόρος μας στα χρόνια της ΚΝΕ έψαχνε εναγωνίως το 2019 κάποια βοήθεια για την κάθοδό του στις εθνικές εκλογές. Είχε προηγηθεί η μετάβαση στην άλλη όχθη εδώ και χρόνια και είχε αποδειχθεί άξιος για υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χωρίς ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό, αλλά έχοντας την απόλυτη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδέχτηκε την πρότασή του να πλαισιώσει τα ψηφοδέλτιά του και έπρεπε, με κάποιο τρόπο, να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης. Εσπευσε λοιπόν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και ζήτησε βοήθεια για την προεκλογική του καμπάνια» περιγράφει για τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας εξίσου καθαρά πως στη συνέχεια του υποδείχθηκε ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου και μαστροπεία του Κολωνού.

«”Στον Μίχο θα πας κι αυτός θα τα κανονίσει όλα”, του είπαν και ο υποψήφιος βουλευτής και συνάμα παλιός Κνίτης (όπως άλλωστε και οι μισοί από την επικοινωνιακή ομάδα συμβούλων του Κυρ. Μητσοτάκη) ένιωσε επιτέλους να πατά σταθερά στο έδαφος ύστερα από καιρό. Οντως θα είχε τη βοήθεια ενός πολύ καλού κομματάρχη. Γιατί ο κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου ήταν γνωστός και με πολλές διασυνδέσεις κομματάρχης της Ν.Δ.» αναφέρει εξίσου καθαρά το δημοσίευμα.

Η σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου και του περιβάλλοντός του είναι εκκωφαντική γύρω από το θέμα, με τα κοινωνικά δίκτυα να κινούνται σε εντελώς αντίθετο ρεύμα, αφού έχει ήδη αναφερθεί σειρά συγκεκριμένων ονομάτων. Δεδομένου πως είναι μεν αρκετά τα στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου που έχουν διανύσει τον ρουβίκωνα από την ΚΝΕ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία, η πορεία τους ωστόσο είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Ενδεικτικά, οι Γιάννης Βλαστάρης, Μαρία Χούκλη, Δημήτρης Τσιόδρας έχουν στο παρελθόν θητεύσει στην ΚΝΕ, άλλος για μεγαλύτερο και άλλος για μικρότερο διάστημα, ενώ ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε διατελέσει ως και γραμματέας της νεολαίας του ΚΚΕ.

Έτσι, αρχικά αναφέρθηκε το όνομα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου προκαλώντας ποικίλα σχόλια και δηλητηριώδεις υπαινιγμούς. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού στα της επικοινωνίας και δημοσκοπήσεων κατέβηκε στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Συνεπώς, δεν προκύπτει σύνδεση με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολούθως, το όνομα που συζητιέται είναι αυτό του σημερινού διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα. Ο πρώην δημοσιογράφος ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, έχοντας προηγουμένως διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού. Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην πάρει επίσημη θέση για την εμπλοκή του ονόματός του με τον «κομματάρχη». Ανεπισήμως ωστόσο διαψεύδει πως έχει σχέση με τον 53χρονο, ούτε με την διοργάνωση συγκεντρώσεών του, καθώς δεν υπάρχει δημοσιευμένη ούτε σχετική φωτογραφία μαζί του. Το τελευταίο βέβαια, αποτελεί το ακριβώς αντίθετο επιχείρημα όσων έχουν φωτογραφία μαζί του, αφού διατείνονται επίσης πως δεν έχουν καμία σχέσει. Επιβεβαιώνει μόνο γνωριμία με τον υιό του κατηγορούμενου, ο οποίος προσφάτως απολύθηκε από την εφημερίδα «το Βήμα».

Συνεπώς, σχεδόν τέσσερα 24ωρα μετά το δημοσίευμα, το ερώτημα παραμένει: Τίνος στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού διατέλεσε «κομματάρχης» ο Ηλίας Μίχος;

Πηγή: Documentonews.gr

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Τσεκο΄θρι

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Ο 51χρονος άνδρας όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα μικρότερο…

Οικογένεια Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Mέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής»

5777998

Οικογένεια Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Mέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής»

«Ο εν λόγω καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει επιδείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας από…

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Σαττι

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Υποψηφιότητα για την καλύτερη διαφήμιση της χρονιάς θέτει το συγκεκριμένο μαγαζί