Newsroom

Newsroom

Την Τρίτη απολογείται ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη έλαβε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ταχυδρομικού…

kontominas2 1

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη έλαβε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται μετέβη ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Νωρίτερα, το ΑΜΠΕ είχε μεταδώσει πως ιατροδικαστής επισκέφθηκε τον κ. Κοντομηνά και υπέδειξε τη μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, συνεργάτες του επιχειρηματία διέψευσαν ότι υπήρξε επίσκεψη του ιατροδικαστή.

Πάντως, δικαστικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ επέμεναν πως ο ιατροδικαστής είπε ότι πρέπει ο κ. Κοντομηνάς να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Επίσης προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα  ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Τ.Τ.) Μάριος Βαρώτσης.

Το πρώην στέλεχος της τράπεζας συνελήφθη έπειτα από ένταλμα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η τράπεζα.

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθούν αργότερα την Πέμπτη και αναμένεται να λάβουν προθεσμίες για τις απολογίες τους άλλοι δυο συλληφθέντες (εκ των οποίων μια 25χρονη), υπάλληλοι του  Τ.Τ.