Την Τετάρτη το κρίσιμο ραντεβού των Big 4 με FIFA και UEFA- «Δυναμιτίζει την συνάντηση ο Ολυμπιακός

Σε οριακό σημείο έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από  την επίσημη… μορφή που πήρε η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων «μεγάλων» με Αυγενάκη, καθώς ανέλαβαν πρωτοβουλία οι αξιωματούχοι της FIFA και UEFA και το ραντεβού θα γίνει παρουσία τους.   

peter glaser qWs Wa1JrKM unsplash

Όπως έγινε γνωστό από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Ζόραν Λάκοβιτς, ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών των μελών της UEFA κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των «Big 4», ήτοι τους Γιάννη Αλαφούζο, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη αλλά και τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League, τους Βαγγέλη Γραμμένο και Μηνά Λυσάνδρου, αντίστοιχα, σε συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1).

Η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις 15:00 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο Σύνταγμα. Παράλληλα, το «παρών» θα δώσει ο Λούκα Νικόλα, από την Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών της FIFA, ο Χέρμπερτ Χούμπελ, εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA, ο Μάριος Γεωργίου από την Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών των μελών της UEFA και ο Σέφτον Πέρι, Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης της UEFA.

Την συνάντηση όμως πριν καν γίνει δυναμίτισε με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα, μία σειρά από αιτήματα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απηύθυναν οι «ερυθρόλευκοι» μιλώντας για σκανδαλώδη αντικατάσταση τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης με… φόντο τις καταγγελίες για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Παράλληλα, σχολιάζουν την απόφαση της ΕΠΟ να μην αντικαταστήσει τον πρόεδρο της επιτροπής Εφέσεων, παρά την εργασία του γιού του στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Όμως δεν… μένουν εκεί, καθώς επιτίθενται και στην ΚΕΔ αναφορικά με τους ορισμούς για την εμβόλιμη 20η αγωνιστική, ενώ τονίζουν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και η UEFA τους καλούν σε φιλολογική συζήτηση χωρίς ατζέντα που δίνει την ευκαιρία στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας «να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ).

Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε.

Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.

Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.

Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

Έλον Μασκ: To σχόλιο του στο Twitter για την Ελένη Τσολάκη – «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

InCollage 20240423 092006837

Έλον Μασκ: To σχόλιο του στο Twitter για την Ελένη Τσολάκη – «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ο ιδιοκτήτης του Twitter (X), Έλον Μασκ, φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που παρουσίαζε…

«Καρφιά» από τον Αντώνη Κανάκη για Μητσοτάκη: «Τον καλέσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε-Δεν μπορούσε να ελέγξει τις ερωτήσεις» (video)

Κανάκης

«Καρφιά» από τον Αντώνη Κανάκη για Μητσοτάκη: «Τον καλέσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε-Δεν μπορούσε να ελέγξει τις ερωτήσεις» (video)

Αποκαλύψεις έκανε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, καθώς όπως είπε, ο πρωθυπουργός, απέφυγε να πάει…

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Μαλαισία

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Οι 10 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν μέλη των πληρωμάτων των δύο ελικοπτέρων