Την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης και την κατάπτυστη επιστολή της, υπερασπίζεται ο Κυρανάκης

«Διαφωνώ με την φοβική αντιμετώπιση απέναντι στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Η επιστολή της εκφράζει ανησυχίες που ακούμε καθημερινά από απλό κόσμο, όλοι όσοι δεν είμαστε κλεισμένοι σε γραφεία» δήλωσε ο Κ.Κυρανάκης μιλώντας στην ΕΡΤ. 

NewsRoom 15/10/2019 | 17:22

Τη ρατσιστική και άθλια επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης όπως και την παραιτηθείσα πρόεδρο της οργάνωσης, Φαίη Νικητοπούλου, υπερασπίστηκε ανοιχτά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1.

«Προσωπικά διαφωνώ με την φοβική αντιμετώπιση απέναντι στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Η επιστολή της εκφράζει ανησυχίες που ακούμε καθημερινά από απλό κόσμο, όλοι όσοι δεν είμαστε κλεισμένοι σε γραφεία» δήλωσε ο Κ.Κυρανάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν είναι όλες αυτές οι ανησυχίες βάσιμες, ούτε όλες αβάσιμες. Εμείς οφείλουμε να εξηγήσουμε τα μέτρα που παίρνουμε για το μεταναστευτικό και να εξασφαλίσουμε την κοινωνική ειρήνη στις τοπικές κοινωνίες. Όχι να παραπέμπουμε πειθαρχικά όποιον εκφράζει ανησυχίες που ακούει από αυτές» πρόσθεσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ΟΝΝΕΔ όχι μόνο έκανε αποδεκτή ασμένως την παραίτηση της Φ.Νικητοπούλου, αλλά την καταδίκασε δημόσια και την παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική την οποία εξυπηρέτησε και αυτή η στοχοποίηση. Τον ενοχλεί που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πέρασμα στο Κέντρο, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κολλήσει την ταμπέλα «ακροδεξιού ρατσιστή» σε κάθε έναν που διαφωνεί με την πολιτική ανοιχτών συνόρων» υποστήριξε επίσης ο Κ.Κυρανάκης και κατέληξε: “Η ΟΝΝΕΔ πρώτη θα έπρεπε να το έχει καταλάβει αυτό και να μην πέφτει στις παγίδες της Αριστεράς»

Φαίνεται τελικά ότι η επιστολή της Φ. Νικητοπούλου δεν αποτελεί μια ρατσιστική παραφωνία για την κυβέρνηση αλλά η κεντρική πολιτική και ιδεολογική της αντίληψη.  

Παρακολουθείστε το επίμαχο απόσπασμα στο 7:10 λεπτό