«Την ουρά στα σκέλια» έβαλε ο Άδωνης μετά το εξώδικο του Κώστα Βαξεβάνη

Αφού πήρε στα χέρια του το εξώδικο, μετά τα ψεύδη τα οποία εκστόμισε εναντίον του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο υπουργός Ανάπτυξης... έκανε τον ανήξερο με ανάρτηση του στο Twitter, για τα fake news που διέσπειρε για τον εκδότη της εφημερίδας. 

Άδωνης Γεωργιάδης

Συγκεκριμένα, υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτηση του προσπαθεί να δικαιολογήσει για πολλοστή φορά τα όσα fake διαδίδει κατά του Κώστα Βαξεβάνη με σκοπό την  δολοφονία προσωπικότητας του δημοσιογράφου-εκδότη και κάνει δήθεν τον ανήξερο πως οι αναφορές στο Documento περί Καλογρίτσα δεν αφορούσαν τον Κώστα Βαξεβάνη,  ο οποίος, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι την εποχή που αναφέρει ο Καλογρίτσας, δεν είχε καμία μετοχική σχέση με την εταιρεία.

Ενώ στη μήνυση Καλογρίτσα αναφέρεται το Documento, ο Άδωνης εμπλέκει ως σχετιζόμενο τον Βαξεβάνη!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης  βλέποντας ότι έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος πήγε να στήσει αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: «δεν έχω πρωτογενή γνώση»…

Υπενθυμίζεται πως τα επίμαχα 3.000.000 ευρώ δεν ήταν δυνατόν να έχουν χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση της εφημερίδας Documento, η οποία κυκλοφόρησε τον μήνα Νοέμβριο του 2016, αφού αυτά ήταν δεσμευμένα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2017.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…