«Την ουρά στα σκέλια» έβαλε ο Άδωνης μετά το εξώδικο του Κώστα Βαξεβάνη

Αφού πήρε στα χέρια του το εξώδικο, μετά τα ψεύδη τα οποία εκστόμισε εναντίον του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο υπουργός Ανάπτυξης... έκανε τον ανήξερο με ανάρτηση του στο Twitter, για τα fake news που διέσπειρε για τον εκδότη της εφημερίδας. 

NewsRoom 07/07/2020 | 21:08

Συγκεκριμένα, υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτηση του προσπαθεί να δικαιολογήσει για πολλοστή φορά τα όσα fake διαδίδει κατά του Κώστα Βαξεβάνη με σκοπό την  δολοφονία προσωπικότητας του δημοσιογράφου-εκδότη και κάνει δήθεν τον ανήξερο πως οι αναφορές στο Documento περί Καλογρίτσα δεν αφορούσαν τον Κώστα Βαξεβάνη,  ο οποίος, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι την εποχή που αναφέρει ο Καλογρίτσας, δεν είχε καμία μετοχική σχέση με την εταιρεία.

Ενώ στη μήνυση Καλογρίτσα αναφέρεται το Documento, ο Άδωνης εμπλέκει ως σχετιζόμενο τον Βαξεβάνη!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης  βλέποντας ότι έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος πήγε να στήσει αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: «δεν έχω πρωτογενή γνώση»...

Υπενθυμίζεται πως τα επίμαχα 3.000.000 ευρώ δεν ήταν δυνατόν να έχουν χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση της εφημερίδας Documento, η οποία κυκλοφόρησε τον μήνα Νοέμβριο του 2016, αφού αυτά ήταν δεσμευμένα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2017.