Την μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό πόλο έσπευσαν να χαιρετίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο Ολυμπιακός είναι από χθες πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Συγχαρητήρια έσπευσαν να δώσουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

5b1ccd631dc524b4328b458b

Συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που κατέκτησε στη Γένοβα το Champions League, έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο κατακτώντας για 2η φορά την κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Θ. Βλάχου για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα & ευχές να συνεχίσει αυτή η ομάδα να κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ.Βασιλειάδης.

Συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη

Είναι τόσο ελπιδοφόρο σήμερα ελληνικές ομάδες να κατακτούν την κορυφή της Ευρώπης. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους, αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter, για την κατάκτηση του Champions League στην υδατοσφαίριση από τον Ολυμπιακό.

Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη

“Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στη τεχνική ηγεσία, στους παράγοντες και στους φίλους της ομάδας. Όταν υπάρχουν στόχοι και οργάνωση, υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα”, ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…