"Βρίσκεσαι στον αέρα και αγωνιάς": Η Μαρία Δεναξά έκανε ρεπορτάζ ενώ ο άνδρας και το παιδί της ήταν στο Stade De France (βίντεο-ανάρτηση)

Η γνωστή δημοσιογράφος  Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι μιλούσε on air για τη φρίκη του μακελειού στη Γαλλία ενώ ο…

Η γνωστή δημοσιογράφος  Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι μιλούσε on air για τη φρίκη του μακελειού στη Γαλλία ενώ ο άντρας της και το παιδί της βρίσκονταν μέσα στο Stade De France, ένας από τους στόχους των τρομοκρατών το βράδυ της Παρασκευής.  

Η ίδια αποκάλυψε τις ώρες αγωνίας που έζησε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων εκείνο το βράδυ.

 

 

Στη συνέχεια ανέβασε και ένα ποστ στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

«Πώς μπορείς να κοιμηθείς μετά απ’ αυτό; Πώς μπορείς να είσαι καλά; Όταν την ίδια ώρα που βρίσκεσαι στον αέρα αγωνιάς γνωρίζοντας ότι και δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στο Stade de France, που ήταν ένας από τους στόχους των καμικάζι. Ήταν εκείνοι που ακούγοντας τις ισχυρές εκρήξεις των μηχανισμών υγραερίου με τα καρφιά, ανήσυχοι έστειλαν μήνυμα για να με ρωτήσουν αν γνώριζα κάτι… Μέχρι τότε στα γαλλικά ΜΜΕ δεν είχε αναφερθεί τίποτα. Για αρκετή ώρα δεν είχα νέα τους. Έπρεπε όμως να περιγράψω την απόλυτη φρίκη» έγραψε η Μαρία Δεναξά στο facebook. Δείτε παρακάτω το post της.

14112015 24048

 

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…