Newsroom

Newsroom

Την ίδια ευνοϊκή μεταχείριση που απολάμβανε ζητά μέσα από την φυλακή ο Φουρθιώτης

Δύσκολα ξεμαθαίνει κάποιος όταν έχει συνηθίσει να απολαμβάνει προνομιακή μεταχείριση από την κυβέρνηση

53303492 2007749875946697 2561521939898171392 n

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που κατηγορείτε για  σωρεία παράνομων πράξεων και μέχρι πρότινος -πριν την σύλληψη του και προφυλάκιση του- να φυλάσσεται από αστυνομικούς, ζητά ξανά την προνομιακή μεταχείριση της κυβέρνησης που απολάμβανε όλους αυτούς τους μήνες.

Σχεδόν 10 μέρες κρατούμενος, ο 36χρονος τηλεπαρουσιαστής και μάνατζερ έχει αρχίσει και ζητά ξανά ειδική μεταχείριση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και ειδική διατροφή που κάνει έχει ζητήσει να του αγοράσουν κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτα, γάλα αμυγδάλου για το πρωϊνό του, καθώς και ειδικό μέλι του βουνού, βρώμη και ακτινίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λέει στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι ακολουθεί ειδική διατροφή και δεν πρέπει να του φέρνουν καφέδες, κρεατικά ή άλλα φαγώσιμα που δεν μπορεί να φάει.

 Μάλιστα απειλεί ότι θα κάνει μηνύσεις και ότι θα πάρει φίλους του πολιτικούς, υπουργούς και βουλευτές για να κανονίσουν τα περί της διαμονής του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει ζητήσει επίσης να πάει να κάνει μεροκάματα στη ΣΤ πτέρυγα σε θέση… γραφιά.

Να γράφει τις παραγγελίες των κρατουμένων για διάφορα προϊόντα που θέλουν καθώς και τις αιτήσεις που κάνουν προς τη φυλακή ή άλλους φορείς. Μια θέση που, όμως, δεν είναι κενή αυτή την ώρα.

Πηγή: rosa.gr