Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη ζητά ο εισαγγελέας για την ΑΕΚ

Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 21.000.000 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ…

psomiadis 1

Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 21.000.000 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, κ. Κατεβάτης.
Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε στους Εφέτες την ενοχή τόσο του πρωταγωνιστή της υπόθεσης, Μάκη Ψωμιάδη, όσο και των συγκατηγορουμένων του, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Γεωργίου, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Παναγιώτη, Φιλιώς Γεωργίου και Αντώνη Κατσαρού, κατά περίσταση για τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Κατά την κρίση του κ. Κατεβάτη, από την πολύμηνη διαδικασία, τα έγγραφα και τους μάρτυρες προέκυψε η διάπραξη της υπεξαίρεσης καθώς όπως είπε τα χρήματα υπήρχαν στην ομάδα παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του Μάκη Ψωμιάδη.

Αναφερόμενος στον βασικό κατηγορούμενο, ο εισαγγελέας είπε, πως ήταν ο πραγματικός διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο ίδιος, και πως ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη ήταν παρών σε συναντήσεις με τον κατηγορούμενο, εμφανιζόμενο ως εργολάβο, Αντ. Κατσαρό. Όσο για τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ο εισαγγελέας είπε πως «ήταν μία πολύτιμος συνεργάτης και γνώριζε όσα συνέβησαν προκειμένου να καλυφθεί και να τελεστεί η υπεξαίρεση». Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή με τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Νίκη Τζαβέλα: Κράξιμο σε όσους ψηφίσουν Βελόπουλο αντί Μητσοτάκη – «Ντροπή σας»

τζαβελα1

Νίκη Τζαβέλα: Κράξιμο σε όσους ψηφίσουν Βελόπουλο αντί Μητσοτάκη – «Ντροπή σας»

Επίθεση προς τους ψηφοφόρους του Κυριάκου Βελόπουλου που γυρνάνε την πλάτη στον Μητσοτάκη έκανε η…

Γεωργία: Βουλευτής δέχθηκε μπουνιά την ώρα που μιλούσε στο βήμα – Χαμός στο κοινοβούλιο (video)

Καταγραφή 18

Γεωργία: Βουλευτής δέχθηκε μπουνιά την ώρα που μιλούσε στο βήμα – Χαμός στο κοινοβούλιο (video)

Μάλιστα ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη, με πολλούς βουλευτές να μπαίνουν στο... παιχνίδι