Tην έκανε… με ελαφρά βήματα ο Μητσοτάκης πριν τελειώσει η Ακολουθία των Αγίων Παθών

Στα πόδια το έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν καλά καλά τελειώσει η Ακολουθία των Αγίων Παθών στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, την Μεγάλη Πέμπτη, μόλις είδε τους υγειονομικούς απεργούς πείνας να μπαίνουν στην εκκλησία για να προσκυνήσουν!  

mitsotakis7

Μόλις λίγα λεπτά αφότου οι υγειονομικοί μπήκαν στην εκκλησία, ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του αποχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες!

Μάλιστα την ώρα που ο Μητσοτάκης βγαίνει από την Μητρόπολη, μια γυναίκα ακούγεται να λέει: «Γραμματείς και φαρισαίοι!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υγειονομικοί οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας εδώ και 33 ημέρες, βρέθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, όμως μάταια…

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο ζητούν να αποσυρθεί η ρύθμιση που τους κρατάει σε αναστολή εργασίας, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς εργασία και μισθό για πάνω από 7 μήνες. Με πεισματικό τρόπο όμως, η κυβέρνηση αρνείται και αφήνει σχεδόν 8.000 υγειονομικούς εκτός ΕΣΥ.

 

 (Με πληροφορίες από Newsbreak)

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…