Την αύξηση του ΦΠΑ σε "δημοφιλή" νησιά προανήγγειλε η Νάντια Βαλαβάνη

Δεν απέκλεισε η Νάντια Βαλαβάνη την αύξηση του υπερ - μειωμένου ΦΠΑ σε νησιά που αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Μύκονος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

2247984 0

Δεν απέκλεισε η Νάντια Βαλαβάνη την αύξηση του υπερ – μειωμένου ΦΠΑ σε νησιά που αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Μύκονος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

«Υπάρχουν σκέψεις φορολόγησης για τα νησιά. Δεν έχουμε καταλήξει. Όμως αν παραδείγματος χάρη Μύκονος και Σαντορίνη πάνε στο ίδιο καθεστώς με την Κρήτη, δεν θα πάθουν κάτι. Αυτό που πρέπει να προστατευθεί είναι η άγονη γραμμή», υπογράμμισε.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών έθεσε ως προτεραιότητα να προφυλαχθούν τα νησιά των άγονων γραμμών. Κληθείσα να σχολιάσει πληροφορίες σχετικά με τις παρεμβάσεις φορολογικής πολιτικής που θα καταθέσει η Ελλάδα στους θεσμούς η κ. Βαλαβάνη επιβεβαίωσε εμμέσως μόνον την αύξηση του ΦΠΑ σε δημοφιλή νησιά, άφησε ανοικτό το θέμα της αύξησης της φορολόγησης τσιγάρων και ποτών, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης των καυσίμων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…