Newsroom

Newsroom

Τιμωρία μαθητών στις… διακοπές προτείνει η Διαμαντοπούλου στην ετήσια επανεμφάνισή της

Μια φορά τον χρόνο, κάθε Σεπτέμβρη που ανοίγουν τα σχολεία, η Άννα Διαμαντοπούλου θυμάται τον πιο «θορυβώδη» ρόλο της καριέρας της... Φέτος τα έβαλε... πάλι με τους καταληψίες

diamantopoulou 1

Οι μαθητικές αντιδράσεις για τα πολύ ελλιπή μέτρα προστασίας που έχουν τεθεί στα σχολεία εναντίον του κορονοϊού φαίνεται πως δυσκολεύουν αρκετά την κυβέρνηση στη διάδοση του αφηγήματός της, με αποτέλεσμα να επιστρατεύονται διάφορα… φαντάσματα του παρελθόντος, προκειμένου να «μαλώσουν» τα παιδιά που τόλμησαν να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και προστασίας στα σχολεία.

Ένα τέτοιο παράδειγμα «φαντάσματος» αποτελεί και η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία μετά το de facto πέρασμά της από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία και την ανάληψη θέσης στο ΔΣ της Coca Cola, είπε να πει και τη γνώμη της για το πώς θα συνετιστούν… «παιδαγωγικά» τα παιδιά που αντιδρούν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν πρότεινε την τιμωρία των μαθητών που κάνουν καταλήψεις με μαθήματα τα σαββατοκύριακα και κατά την περίοδο των διακοπών τους. Μάλιστα, η υπουργός παιδείας που έμεινε στην ιστορία για τις φωτοτυπίες και τα CD, κατηγορεί τις καταλήψεις ως «ετήσια επίθεση στους πιο αδύναμους οικονομικά μαθητές», προχωρώντας έτσι σε μια ακόμη μνημειώδη σπίλωση των μαθητικών κινητοποιήσεων που γίνονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία προκειμένου να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…