Newsroom

Newsroom

Τίμησαν τον Παύλο, τον Αλέξη και τον Ζακ οι Villagers of Ioannina City (video)

Ξεσήκωσαν το κατάμεστο Θέατρο Βράχων και έστειλαν το δικό τους μήνυμα οι VIC.

vic live 1

Η συναυλία των Villagers of Ioannina City την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα τα είχε όλα. Αμέτρητο κόσμο, ένταση και παλμό, παλιά τραγούδια αλλά και καινούρια από το νέο δίσκο τους «Age of Aquarius» και ένα απίθανο Ηighlight γεμάτο ομορφιά, μνήμη και…αγώνα.

Ήδη η ανακοίνωση της διοργάνωσης πριν τη συναυλία, ότι κατά τη διάρκεια του live θα γινόταν χρήση έντονων οπτικών εφέ καθώς και ότι το επίπεδο της έντασης του ήχου θα ήταν πολύ υψηλό σε σημείο μάλιστα που οι θεατές με ευαισθησία στα μάτια και στα αυτιά θα πρέπει να «προφυλαχθούν» προετοίμαζε αναλόγως το έδαφος για αυτό που θα ακολουθούσε.

Οι πρώτες νότες από την μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, «Καρακόλια» (που αποτελεί διασκευή του εμβληματικού ρεμπέτικου «τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα»), ξεκινούν να ακούγονται, το κοινό σηκώνεται στον αέρα και η μπάντα προσφέρει μια κορυφαία έκπληξη. Πάνω από τα κεφάλια του συγκροτήματος αρχίζουν να προβάλλονται οπτικά εφέ με διάφορα πολιτικά μηνύματα, με πρώτη τη φράση «Ζούμε μέρες απίστευτες».

Στη συνέχεια παρελαύνουν μηνύματα για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο «Ναι, αλλά τι γύρευε στα Εξάρχεια ο δεκαπεντάχρονος;», για τον Παύλο Φύσσα «Τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο», τον Ζακ Κωστόπουλο «Τοξικομανής κρατώντας μαχαίρι επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο και τραυματίστηκε θανάσιμα από σπασμένα γυαλί» αλλά και μηνύματα που αναφέρονταν στις πρόσφατες αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο κέντρο της Αθήνας. Καθόλου τυχαία η μπάντα διάλεξε να κλείσει την παρέμβασή της με τη φράση «…ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ».

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…