Newsroom

Newsroom

Το timing δεν είναι το δυνατό σας χαρτί

Η καλή είδηση της αναβάθμισης της Ελληνικής Οικονομίας από τον οίκο Moody’s  χαροποίησε φυσικά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ανεπανόρθωτα την ΝΔ και την καταστροφολογία της.

τσακαλωτος

Δείγμα του πανικού που έχει πιάσει την Πειραιώς, από τις καλές είδήσεις για την ελληνική οικονομία, είναι και η  ανάρτηση του Χρήστου Σταϊκούρα, που ήταν πιστή στο καταστροφολογικό σενάριο που έχει επιλέξει η Ν.Δ. ως αντιπολιτευτική τακτική.

Σ’ αυτή την τοποθέτηση αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, που γράφει με ανάρτηση του στο twitter ότι “Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου (του Σταϊκούρα). Μάλιστα, το ακόμα καλύτερο είναι ότι τα δελτία ειδήσεων-που είναι προσκείμενα στην ΝΔ-παίζουν  την απάντηση του Χρήστου Σταϊκούρα στην παρατήρηση του υπουργού οικονομικών  για το κακό timing της Ν.Δ. Μια απάντηση που δεν διαφέρει και πολύ από τη παιδική αντίδραση ενός μαθητή που τον πείραξε ο διπλανός του

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody’s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου.