Τηλεθεάτρια «Ρομπέν των Δασών» – Θέλει να πληρώσει τα χρέη γυναίκας που απειλείται με έξωση (video)

«Αυτό που με αγγίζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά από μέσα και αστυνομικοί από έξω που ρίχνουν την πόρτα» ανέφερε η ανώνυμη τηλεθεάτρια

pleisthriasmos

Σήμερα το πρωί αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στα Πατήσια προκειμένου να προχωρήσουν σε έξωση μιας μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος μόλις 881 ευρώ.

Στο σημείο βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι προκειμένου να δείξουν τη συμπαράσταση τους και να αποτρέψουν όπως μπορούν την έξωση μητέρας και παιδιού που ουσιαστικά θα έμεναν στο δρόμο.

Μάλιστα, σημειώθηκαν και κάποια επεισόδια ανάμεσα σε συγκεντρώμενους που βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και σε αστυνομικούς. Στην περιοχή βρέθηκε και τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής Alpha Τώρα με την Βίκυ Χαντζή και τον Σταύρο Μονεμβασιώτη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεθεάτρια του Alpha επικοινώνησε με το σταθμό, ζητώντας να εξοφλήσει η ίδια το ποσό των 881 ευρώ, ζητώντας όμως μια βεβαίωση ότι θα ανακληθεί η πράξη έξωσης.

«Αυτό που με αγγίζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά από μέσα και αστυνομικοί από έξω που ρίχνουν την πόρτα. Η γυναίκα – μητέρα είναι ανήλικη, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν τα παιδιά σε αυτή την ιστορία», ανέφερε η τηλεθεάτρια.

«Δεν θέλω ούτε καν να ξέρει ποια είμαι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αυτό που θέλω είναι να ανακληθεί η πράξη έξωσης. Αν δεν υπάρχει διαδικασία ανάκλησης, σταματώ εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη γυναίκα.