Τηλεπερσόνες στα έδρανα – Ο μπογδανισμός

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τον Μπογδάνο. Αλλά είναι βουλευτής κι έχει λάβει το χρίσμα του από τον ελληνικό λαό. Οπότε ασχολούμαστε, ίσως τελικά να μας αξίζει κι όλας αυτός που πήγαμε και μπλέξαμε.

66752115 10161992847130397 684598167571791872 n

Η καρικατούρα του Νίκου Μαστοράκη με τα πολύ κακά ελληνικά, ο βουλευτής της ΝΔ για την Α’ Αθήνας που ήθελε να ξεβρομίσει τα Εξάρχεια, προτιμά πάνω από την πολιτική και πέρα από τη δημοσιογραφία, το φθηνό σόου. Αυτό που έδωσε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, δηλαδή. Γιατί όταν πάει να μιλήσει πολιτικά καταλήγει να αναπαράγει τον ύμνο των SS και να υπόσχεται τανκς, οπότε ας τον κρατήσουν μαντρομένο στην μπουρδολογία να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται.

Τι είπε; Πως αναρχικές βήγκαν λεσβίες μάγισσες των Εξαρχείων επιτίθενται σε χριστιανικές περσόνες κι ότι είναι συντηρητικός κι ορθόδοξος.  Τι άλλο να πει, μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει η κουβέρτα του, του καημένου. Τον κάθε άνθρωπο σύμφωνα με τις δυνατότητές του, παιδιά. Τόσο μπορεί.

Αλλά έδωσε το μήνυμα, Το μήνυμα που δεν μπορεί να δώσει ευθέως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά μπορεί να αναμασήσει ευχαρίστως ο ακραίος νοικοκυραίος: Τα Εξάρχεια από τη μία – οι καλοί πατριώτες από την άλλοι, που ανάβουν και κανά κερί.

Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Υπάρχουν νοικοκυραίοι και νοικοκυραίοι. Υπάρχουν τα φασιστοειδή, που αναλαμβάνει ο Μπογδάνος, υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν έναν οικονομικό διαχειριστή νεοφιλελέ. Με επίγνωση του τι αποζητούν. Χωρίς να υποψιάζονται το αποτέλεσμα, βέβαια… Αυτοί ψήφισαν τον Κυριάκο.

Τους άλλους, τα νούμερα, τους έχει αναλάβει ο Μπογδάνος. Γιατί,ο άνθρωπος, δεν μπορεί. Δεν μπορεί να κάνει πολιτική. Μπορεί να προσπαθήσει να κάνει τον σόουμαν. Όπως έκανε ο Νίκος Μάστράκης. Ένα φτηνιάρικο σόου, που δεν λείπει καν από την τηλεόραση πια. 

Τόσο μπορεί. Μα κάθε αυτοκράτωρ έχει τον γελωτοποιό του, σωστά; Ο Κυριάκος έχει τον Μπογδάνο του να μιλά στα χαμερπή λούμπεν αισθήματα. Γιατί τόσο μπορεί.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Δημοσκοπήσεις

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Για ποια κόμματα οι μετρήσεις δεν είναι και πολύ αισιόδοξες και ποιοι φαίνεται να κερδίζουν

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Περιστέρι

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Δύο πρωτοφανή περιστατικά έγιναν την ίδια μέρα στον ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

«Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στη Μαρία…