Newsroom

Newsroom

Τηλεοπτικό προϊόν οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ

Με ζητούμενη την τηλεθέαση αρκετά μέσα ενημέρωσης έχουν παντελώς ξεφύγει χωρίς να λογαριάζουν ούτε προσωπικά δεδομένα, ούτε ενδεχομένως και θέματα προτεραιοτήτων στους χώρους αυτούς.

koronoios 0

Είθισται οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ  να απαγορεύεται να έρθουν σε επαφή και να δεχτούν επισκέψεις ακόμη και από τους στενούς συγγενείς τους. Όμως για τις ανάγκες των πληρωμένων ΜΜΕ της Λίστας Πέτσα  φαίνεται πως  μπορούν να δεχθούν επισκέψεις… και στην συνέχεια ας παρουσιάσουν περισσότερες επιπλοκές! Αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να κάνει τη «διαφορά» από τον ανταγωνισμό, έβαλε κάμερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συγκεκριμένα σε ειδική ΜΕΘ του κορονοϊού, προφανώς έπειτα από έγκριση του διοικητή του νοσοκομείου. Οι διάλογοι αποκαλυπτικοί για την τηλεθέαση «Κάνε μια προσπάθεια να βήξεις. Μπράβο, μπράβο, μπράβο κύριε Γιώργο. Χαλάρωσε τώρα», ακούγεται να λέει ένας γιατρός σε έναν ασθενή.

Προφανώς, ο ΣΚΑΙ δεν ενδιαφέρεται για την μάχη που δίνουν οι ασθενείς, απλά για ακόμη μία φορά εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο στο βωμό της τηλεθέασης. Οι ΜΕΘ είναι για να σωθούν ζωές, όχι για την τηλεθέαση των καναλιών!

Άραγε τι λέει το υπουργείο Υγείας για αυτές τις εικόνες που κάνουν από χθες το βράδυ γύρο του διαδικτύου; Θεωρεί φυσιολογικό την καταστρατήγηση κάθε υγειονομικού και ηθικού κανόνα από τον διοικητή του νοσοκομείου Ανδρέα Πλεμμένου, ο οποίος μετατρέπει τον πόνο των ασθενών σε τηλεοπτικό προϊόν;