Newsroom

Newsroom

Τηλεοπτικά BAFTA: Σαρώνουν «Chernobyl» και «The Crown»

Το φετινό ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων συγκέντρωσε το τηλεοπτικό δράμα του HBO, «Chernobyl», με συνολικά 14 υποψηφιότητες. Το περσινό ρεκόρ κατείχε το «Killing Eve», πάλι με 14 υποψηφιότητες.

τσερνομπιλ2

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία των τηλεοπτικών BAFTA (Βρετανική Ακαδημία), που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου σε κλειστό στούντιο. Η τελετή θα γίνει διαδικτυακά, λόγω κορονοϊού και οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα βραβεία τους από απόσταση! 

Ακολουθεί η βιογραφική δραματική σειρά του Netflix, «The Crown», που αφηγείται την βασιλική ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ της Αγγλίας, με 7 υποψηφιότητες.

Έπειτα, ακολουθεί η κωμική σειρά-φαινόμενο της Phoebe Waller-Bridge, παραγωγής BBC και Amazon, «Fleabag», καθώς και η σειρά θρίλερ του BBC και του Netflix «Giri/Haji» με 6 υποψηφιότητες.

Από 5 υποψηφιότητες συγκέντρωσαν η σειρά φαντασίας του BBC και του HBO, «His Dark Materials» και το «The Virtues», ενώ από 4 υποψηφιότητες συγκέντρωσαν το «Killing Eve», το «Sex Education» και το «Top Boy» του Netflix.

Oι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31 Ιουλίου και η τελετή θα μεταδοθεί από το BBC One.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…