Newsroom

Newsroom

Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό της 35χρονης Νάταλι

Το αγαπημένο της άθλημα, η ορειβασία, φαίνεται πως της στοίχισε τη ζωή

5d4add98825e634fd97f7602 1

Το αγαπημένο της άθλημα, η ορειβασία, ήταν  που της στοίχισε και τη ζωή. Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, διαπιστώθηκε πως ο θάνατός της προκλήθηκε μετά από πτώση και ήταν ακαριαίος. 

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 περιέγραψε την εικόνα που αντίκρισε μόλις έφτασε στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας αλλά και με όση δυσκολία κατέβηκαν. 

«Με ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας πήγαμε στην Ικαρία και μαζί με διασώστες και αστυνομικούς πήγαμε σε αυτό το σημείο που ήταν εντελώς δύσβατο. Δεν υπήρχε καμία πρόσβαση. Θέλει εξαιρετική προσπάθεια για να φτάσει κανένας εκεί. Εγώ έκανα περίπου 25 λεπτά για να κατέβω. Για να το πω κάπως ιατρικά, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως», είπε ο κ. Καρακούκης και πρόσθεσε:

«Από τις πρώτες ενδείξεις μπορώ να πω ότι η εικόνα συνάδει με πτώση από ύψος. Το ύψος είναι μεγάλο, είναι γύρω στα 20 μέτρα, από εκεί που φέρεται να έπεσε. Τα αίτια της πτώσης θα τεκμηριωθούν και από την επιστημονική έρευνα που διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ., αλλά και από την νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και πιθανώς και τις εργαστηριακές εξετάσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής. 

«Τα τραύματα τα οποία υπάρχουν, αλλά και η διαμόρφωση του χώρου από την αυτοψία παραπέμπουν σε πτώση. Η γυναίκα ήταν πλακωμένη από ένα τμήμα βράχου, στο αριστερό σημείο του σώματός της», πρόσθεσε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…