Τι βλέπει η αστυνομία για το θάνατο της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Όσα ανέφερε στην αστυνομία ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας

θεσσαλονικ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό καθώς μια 24χρονη βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε το thesstoday, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύντροφό της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες κάνουν ότι είναι δυνατόν για να την επαναφέρουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι Αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και να έχουν κυκλώσει το σενάριο της ηλεκτροπληξίας.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από τις πληροφορίες ότι οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο μπάνιο ενώ ήταν μόνη της, με ανοικτό θερμοσίφωνα, καθώς και από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστα τα λεπτά που έλειπε ο σύντροφός της.

Ακόμη και οι μαρτυρίες των γειτόνων, ενδεχομένως να παίξουν σημαντικό ρόλο για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη έπεσε νεκρή στο διαμέρισμά της.

«Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία.

Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν «καθαρό» και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», δήλωσε γνωστή της κοπέλας.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…