Newsroom

Newsroom

Τη βασάνιζε για να του δώσει το password…!

Η 18χρονη Jessica Herbert έζησε ίσως το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της, αφού βασανίστηκε επανειλημμένως από το σύντροφό της, ώστε…

facebook

Η 18χρονη Jessica Herbert έζησε ίσως το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της, αφού βασανίστηκε επανειλημμένως από το σύντροφό της, ώστε να του αποκαλύψει τον κωδικό της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook!

Ο 37χρονος Jason Fleming πίστευε πως το έτερόν του ήμισυ φλέρταρε με άλλους άντρες μέσω του Facebook, και για να την πείσει να του δώσει τον κωδικό, έχωσε ένα μολύβι στο αυτί της και την βούτηξε στο μπάνιο, όπου είχε ρίξει παγωμένο νερό.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήθελε με αυτόν τον τρόπο να την «ψαρέψει» για να ανακαλύψει αν πράγματι φλέρταρε με άλλους. Η εισαγγελέας Georgina Buckley, δήλωσε: «Της κάρφωσε στο αυτί ένα μολύβι, επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δώσει το password για τη σελίδα της στο Facebook. Ο Fleming την πήγε στη συνέχεια στο μπάνιο και την έβαλε στη μπανιέρα που είχε γεμίσει με παγωμένο νερό μέχρι που εκείνη του είπε ότι φλέρταρε με κάποιον άλλον. Εκείνος μπήκε στη σελίδα της και ανακάλυψε ότι είχε φίλους άλλους άνδρες».

Την επόμενη μέρα ο Fleming, βέβαιος πλέον ότι η κοπέλα του τον “απατούσε” ηλεκτρονικά, την έδειρε σε βαθμό που η νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.
Τη χτύπησε και της έβαλε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι, σφίγγοντάς της το λαιμό.
Ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι της επιτέθηκε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης από το Swansea Crown Court και του επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι για 5 έτη.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…