Newsroom

Newsroom

Τι τρέχει με τον Νίκο Δένδια και τη μάσκα του;

Στέλνει μηνύματα... αδιαφορίας στον Μητσοτάκη ο Δένδιας;

5121704

Η παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού προκαλεί νέα ήθη και στο πλαίσιο αυτό η μάσκα προφύλαξης έχει μετατραπεί σε απαραίτητο αξεσουάρ.

Στην πολιτική όμως, η μάσκα προφύλαξης μπορεί να παράγει ακόμη και μηνύματα. Από την επιλογή μιας αδιάφορης χειρουργικής μάσκας, μέχρι την «κλασσική» πλέον μαύρη υφασμάτινη μάσκα, οι επιλογές είναι δεκάδες, όμως κρύβουν και τον κίνδυνο… εκτροχιασμού.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος υποδέχτηκε την ισπανίδα ομόλογό του φορώντας μια μάσκα με το τριφύλλι του Παναθηναϊκού, προφανώς αδιαφορώντας πλήρως για το αν μια τέτοια εικόνα αρμόζει στην επισημότητα της συνάντησης με μια υπουργό Εξωτερικών. Μάλιστα η Α. Γ. Λάγια, φαίνεται να σχολιάζει τη μάσκα του Νίκου Δένδια καθώς οι δυό τους εισέρχονται στο κτήριο του υπουργείου.

Όμως μήπως η επιλογή του κ. Δένδια δεν είναι εντελώς τυχαία; Είναι άλλωστε διάχυτη αίσθηση ότι ο ίδιος θα απομακρυνθεί από τη θέση του στον επερχόμενο ανασχηματισμό και είναι πιθανό να έχει αποφασίσει να δείξει τη δυσφορία του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με… ανορθόδοξους τρόπους όπως αυτόν.

Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος δημοσίευσε στο facebook ένα εκτενές βίντεο αφιερωμένο στον… ίδιο και την πορεία του στο υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο έμοιαζε να λειτουργεί σαν υπενθύμιση προς τον πρωθυπουργό για τα όσα έχει κάνει το τελευταίο χρόνο. 

Ευτυχώς πάντως που δεν φόρεσε και η Λάγια τη μάσκα της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ γιατί τότε είναι πολύ πιθανό η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών να γινόταν με μπυρίτσα, μεζέ και στοιχηματικές εφημερίδες σε κάποιο προπατζίδικο.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…