Τι τηλεθέαση σημείωσαν οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά τον σάλο για τον Παναγιωτόπουλο

Πόσο επηρέασαν το φανατικό κοινό της εκπομπής, οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

κανάκης

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ μαζί μας και δεν θα ξαναείναι μαζί μας», με αυτή τη φράση ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες την απομάκρυνση του παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου, από την εκπομπή.

Ομολογουμένως, το χθεσινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα ήταν μια σκληρή δοκιμασία για τους εναπομείναντες παρουσιαστές. Οι ίδιοι ξεκαθάρισαν πως δεν γνώριζαν τίποτα, αν και πολλές ενστάσεις ακούγονται για αυτήν την τοποθέτηση, και συνέχισαν κανονικά την εκπομπή.

Χαρακτηριστικό ήταν το σημείο όπου ο Αντώνης Κανάκης επισήμανε ότι… «η εκπομπή θα συνεχιστεί, το θέμα είναι να δούμε με ποιον τρόπο».

Τελικά όμως πόσο επηρέασαν το φανατικό κοινό της εκπομπής, οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

Η αλήθεια είναι πως το κοινό των «Αρβύλα» δεν πτοήθηκε και για ακόμα μια μέρα «χάρισε» στην εκπομπή ένα πολύ καλό ποσοστό τηλεθέασης.

906.369 θεατές είδαν τη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Αν και οι καταγγελίες είχαν διακινηθεί από πολύ νωρίς στο διαδίκτυο και στα σόσιαλ μίντια οι χθεσινοί «Αρβύλα» σημείωσαν 21,3 % στο σύνολο και σχεδόν 27% στο λεγόμενο, δυναμικό κοινό.

Ουσιαστικά δηλαδή δεν κατέγραψαν απώλειες, αφού κάπου εκεί είναι οι «σταθερές» επιδόσεις της εκπομπής.

Μένει να φανεί αν ο αρνητικός αντίκτυπος από το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου θα αρχίσει να αποτυπώνεται από σήμερα και αν φυσικά η εκπομπή θα συνεχίσει να «βγαίνει στον αέρα»…

Σημειώνεται, πως έντονη ήταν και η αντίδραση του σταθμού με τον ΑΝΤ1 να αναφέρει σε ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».