Newsroom

Newsroom

Νέο κρούσμα από πρώην παπαροκά: Τη θεία κοινωνία δεν την «πιάνει» ούτε ο κορονοϊός… ούτε το αλκοτέστ

Ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης, γνωστός και από το πέρασμά του στους παπαροκάδες, ενημερώνει τους πιστούς πως τη θεία κοινωνία δεν την πιάνει ούτε το αλκοτέστ. 

808747 1

Έχουν «ξεφύγει» τα επιχειρήματα της Εκκλησίας που «πατάνε» στο εγκληματικό της αφήγημα περί μη μεταδοτικότητας του κορονοϊού μέσω της θείας κοινωνίας.

Μετά και την επίσημη κάλυψη μέσω της απόφασης της Ιεράς Συνόδου, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι της Εκκλησίας βγαίνουν δημόσια για να προτρέψουν τους πιστούς να συνεχίσουν να μεταλαμβάνουν, αγνοώντας τις κατευθύνσεις της επιστημονικής κοινότητας και τον κίνδυνο στον οποίο θέτουν τις ζωές των πιστών. 

Χθες ο Αμβρόσιος προέτρεπε τους πιστούς να ψεκάζονται με αγιασμό για να καταπολεμήσουν τον ιό, προσφέροντάς τους μάλιστα και ειδική συνταγή για σπρέι αγιασμού, ενώ παράλληλα η Ιερά Σύνοδος ανακοίνωνε πως επίσημη «γραμμή» της Εκκλησίας είναι η μη μεταδοτικότητα του ιού μέσω της θείας κοινωνίας.

Σήμερα, άλλος ένας ιερέας βρέθηκε για να ενισχύσει το παραπάνω απόφθεγμα, ισχυριζόμενος ότι η θεία κοινωνία νικάει ακόμα και το αλκοτέστ. Μάλιστα, βάλθηκε να περιγράψει και ένα περιστατικό που κατά τα λεγόμενά του συνέβη στον ίδιο, ισχυριζόμενος ότι είναι «εντάξει» να κατεβάσεις ένα δισκοπότηρο μαυροδάφνη και μετά να βγεις στους δρόμους και να οδηγείς, καθώς η θεία κοινωνία είναι… θαύμα.

Πρόκειται για τον πάτερ Νεκτάριο Μουλατσιώτη, γνωστό κι από το πέρασμά του από τους παπαροκάδες, ο οποίος, όπως λέει στην ιστορία του, αφού τελείωσε τη λειτουργία, ήπιε ότι είχε απομείνει στο δισκοπότηρο από τη θεία κοινωνία. Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως χαρακτηριστικά είπε. Στο δρόμο, τον σταμάτησε η αστυνομία για αλκοτέστ, με το αποτέλεσμά του να βγαίνει μηδενικό, όπως ενημερώνει τους πιστούς μέσα από το παρακάτω βίντεο:

 Συγκεκριμένα, είπε:

«Φεύγοντας για να επιστρέψω στο μοναστήρι μου με σταματάει η αστυνομία για να μου κάνει αλκοτέστ. Μετά τη θεία κοινωνία πρέπει να ξέρετε ο ιερέας, όλο το δισκοπότηρο, ότι έχει μείνει μέσα το καταλύει, δηλαδή το τρώει μόνος του. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο οινόπνευμα κατέλυσα. Σαν κάνανε αλκοτέστ, κι ενώ τους είπα ότι ένα ολόκληρο δισκοπότηρο το κατέλυσα, περίμεναν ότι θα βρουν μεγάλα ίχνη αλκοτέστ.

Γυρίζουν και μου λένε: Πατέρα μου είστε σίγουρος ότι εσείς τελειώσατε τη θεία κοινωνία; Διότι δείχνει μηδέν το κοντέρ. Αυτό είναι αδερφοί μου. Αυτό είναι το θαύμα του Χριστού μας, της ζωής. Δε φοβόμεθα τη θεία κοινωνία διότι είναι πηγή ζωής. Πηγάζει ζωή. Είναι το καλύτερο εμβόλιο κατά οποιασδήποτε ασθένειας.

Κοινωνάτε συνεχώς. Παίρνετε τη ζωή μέσα σας. Κι εμείς, μην ξεχνάτε, κοινωνάμε από την ίδια λαβίδα όλους τους πιστούς.

Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου που με παρακολουθήσατε -θα λέγαμε σ’ αυτήν την έκτακτη εκπομπή – να εγγραφείτε συνδρομητές στο κανάλι μας, όσοι δεν έχετε εγγραφεί στο Γέρων Νεκτάριος»

Στο τέλος, μάλιστα, κάλεσε όσους πιστούς είδαν αυτό το βίντεο να το ανεβάσουν στο facebook ώστε «να διαδοθεί στα πέρατα της γης».

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…