Newsroom

Newsroom

Τι θα ανακοινώσει ο Σαμαράς στη συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ το απόγευμα

Σαράντα οκτώ ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Δευτέρας, ο Πρωθυπουργός με νέα παρέμβασή του καλεί τους βουλευτές να…

2213353

Σαράντα οκτώ ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Δευτέρας, ο Πρωθυπουργός με νέα παρέμβασή του καλεί τους βουλευτές να υπερψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προκειμένου η χώρα να μην μπει, όπως ισχυρίζεται, σε περιπέτειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ και θα μεταδοθεί στις 18.30, θα θέσει τους ανεξάρτητους βουλευτές και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης «προ των ευθυνών τους», θα επαναλάβει ότι η ψήφος στην τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή θα έχει ονοματεπώνυμο και θα τονίσει ότι οι πρόωρες εκλογές στη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι καταστροφικές για τη χώρα. Παράλληλα, θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισημάνει ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θα πρέπει να συνεχισθεί με ασφάλεια, προκειμένου ο τόπος «να μην μπει σε περιπέτειες και να μην χαθούν οι θυσίες» που έκανε ο ελληνικός λαός όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του θα επαναφέρει τη συναινετική πρόταση που έκανε λίγο πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία που αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, τη συμφωνία με την τρόικα, την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης και χρονοδιάγραμμα για εκλογές στο τέλος του 2015.

Πηγή: real.gr

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…