Τι συνέβη με Αθανασίου – Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή

Έντονη διαμάχη ξέσπασε κατά την έναρξη της συζήτησης για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis μεταξύ του Χαράλαμπου Αθανασίου από πλευράς ΝΔ και της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Η ένταση προκλήθηκε όταν ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ ζήτησε επιτακτικά τον λόγο επί προσωπικού. Η κ. Χριστοδουλοπούλου αρνήθηκε καθότι ουδείς μέχρι το σημείο εκείνο είχε αναφερθεί σ' εκείνον.

5a8d79261dc524d27a8b456d

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας εξήγησε ωστόσο διαβάζοντας απόσπασμα από τα πρακτικά που μόλις είχαν φτάσει στα χέρια του ότι ακούστηκε η φράση «άντε στο διάβολο» η οποία απευθυνόταν σύμφωνα με τον ίδιο στον Χαράλαμπο Αθανασίου. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου απόρρησε με το γεγονός αφού η ίδια δεν ακούστηκε να λέει κάτι τέτοιο και ζήτησε να διαγραφεί η συγκεκριμένη φράση από τα πρακτικά. 

Λίγο αργότερα δήλωσε ρητώς ότι δεν χρησιμοποίησε απαξιωτική ή υβριστική φράση εναντίον οποιουδήποτε και ειδικά εναντίον του πρώην υπουργού της ΝΔ. Η κ. Χριστοδουλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όταν πήρε τον λόγο ο κ. Αθανασίου και κατήγγειλε το περιστατικό δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σ’ εμένα και δήλωσα ότι άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του γι’ αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά». 

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου κατήγγειλε επίσης ότι ίσως κάποιοι της την έχουν «στημένη». Ανέφερε ειδικότερα: «κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν στημένη, αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…