Newsroom

Newsroom

Τι συμβαίνει στο μυαλό του Άδωνι;

  “Καλώς πήραν πίσω τα 25 ευρώ” δήλωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης που μέχρι χτες υποστήριζε το αντίθετο. Βέβαια, δεν…

adonis 7

 

“Καλώς πήραν πίσω τα 25 ευρώ” δήλωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης που μέχρι χτες υποστήριζε το αντίθετο.

Βέβαια, δεν ειναι απόλυτα ξεκάθαρο ακόμα το τι θεωρεί σωστό και τι όχι καθώς όπως δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Star, “το 25ευρω ήταν ένα απολύτως ορθό μέτρο, αλλά όχι τόσο ορθό για να διακινδυνεύσουμε την πολιτική σταθερότητα της χώρας”.

Ο πολίτης μένει άναυδος μπροστά στην… σαφήνεια του υπουργού αλλά και εμπρός στα ελληνικά του, καθώς ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται να μην γνωρίζει την έννοια της λέξης “απόλυτα”. Όταν είναι κάτι “απόλυτα ορθό”, δεν μπορεί να ειναι παράλληλα και “όχι και τόσο ορθό”

Όπως και να ‘χει, είναι δεδομένη η αμηχανία του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος βιώνει το “άδειασμα” απο το Μέγαρο Μαξίμου και βρίσκεται τώρα στη δυσάρεστη θέση να επικοινωνήσει μια απόφαση του πρωθυπουργού που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ο ίδιος ο υπουργός επιχειρούσε να επικοινωνήσει μέχρι πρότινος.

Πέρα απο εκεί, ο υπουργός αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο που θα φέρει για την πρωτοβάθμια Υγεία και την δημιουργία του νέου συστήματος Υγείας που θα λέγεται “ΠΕΔΥ” (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας).