Newsroom

Newsroom

Τι συμβαίνει με τους Ράδιο Αρβύλα: Ρίχνει αυλαία η δημοφιλής εκπομπή ή τους «τελειώνουν»;

Γιατί ξαφνικά διαβάζουμε παντού πως έρχεται το «τέλος» των Ράδιο Αρβύλα

Screenshot 4 0 1

«Βροχή» δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες κάνουν λόγο για το «τέλος» των Ράδιο Αρβύλα. Μάλιστα στα εν λόγω δημοσιεύματα παρουσιάζεται σαν ειλημμένη απόφαση από τον ΑΝΤ1 να μην συνεχιστεί η συνεργασία με την παρέα των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση.

Την θέση των «Αρβύλα» φαίνεται να καταλαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το γνωστό παιχνίδι «Εκατομμυριούχος».

Σύμφωνα λοιπόν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που επικαλούνται το in, το thetoc η sport time αλλά και άλλα μέσα, το συμβόλαιο των Αρβύλα εκπνέει και επομένως αναμένονται οι εξής εξελίξεις: 

«Την απόφαση να σταματήσει το Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως πήρε το κανάλι του ΑΝΤ1, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την θέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αντικαταστήσει την παρέα του Αντώνη Κανάκη με το τηλεπαιχνίδι εκατομμυριούχος που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι του.

Το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να προβάλλεται πέντε φορές κάθε εβδομάδα καθώς η παραγωγή του έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία των προετοιμασιών του.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα τα γυρίσματα και η προβολή του εκατομμυριούχου έχει προγραμματιστεί για μετά το Πάσχα.

Έτσι, το Ράδιο Αρβύλα που επέστρεψε από τις 10 Ιανουαρίου στους τηλεοπτικούς δέκτες θα πούνε αντίο για τη φετινή σεζόν καθώς το συμβόλαιο τους με το κανάλι του ΑΝΤ1, ολοκληρώνεται στις στις 15 Απριλίου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να καλύπτει το κενό που θα αφήσουν».

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ευσταθεί.

Αυτό όμως που προκαλεί εύλογες απορίες είναι γιατί ο σταθμός του ΑΝΤ1 να θέλει να διακόψει τη συνεργασία με ένα πρόγραμμα που σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση, παρά τη βαριά σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Επιπλέον, δεν γίνεται να μην σχολιαστεί το γεγονός πως τα δημοσιεύματα που δημιουργούν κλίμα για το τέλος των Ράδιο Αρβύλα έρχονται σε μια συγκυρία που η κυβέρνηση έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο με την εκπομπή.

Η απάντηση στις οθόνες σας…

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…