Τι σχολίασε ο Καμμένος για Ρουβίκωνα και Κατσίκη

Την ανάληψη της ευθύνης για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη σχολίασε ο επικεφαλής του κόμματος και υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

5aedb7621dc524bb2f8b459c 1

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο κ. Καμμένος τόνισε πως «Όποιος φοράει κουκούλα, όπου και αν ανήκει, όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος, όπως λέει και ο Λαός μας “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”. Καμία δεν φορά και εισπράττει…. ».

Νωρίτερα, όταν ακόμη δεν ήταν γνωστό πως οι δυο κουκουλοφόροι που προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Κατσίκη ανήκαν στην αντιεξουσιαστική οργάνωση, ο κ. Καμμένος είχε καλέσει τον εισαγγελέα να παρέμβει.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος κάλεσε σήμερα το πρωί μέσω twitter να παρέμβει ο εισαγγελέας προκειμένου να ερευνηθεί και να τεκμηριωθεί το αδίκημα για «προκαταρκτικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος».

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο».

Περισσότερα εδώ: Παρέμβαση εισαγγελέα για «προκαταρκτικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος» ζητά ο Καμμένος

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…