Τι ποσά μπορούν να διεκδικήσουν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Προσοχή συνέστησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, καθώς  πολλοί είναι οι δικηγόροι που υπόσχονται εξωφρενικά ποσά αποζημίωσης, για το φιάσκο στην Αττική οδό,  με τον ίδιο να θεωρεί πως το ποσό έως 30.000 ευρώ είναι ένα αποδεκτό ποσό.  

5491251 1

Κύμα αγωγών κατά της Αττικής Οδού ετοιμάζεται  μετά το επιτελικό φιάσκο της Δευτέρας, με τους ταλαιπωρημένους οδηγούς να διεκδικούν μεγάλα ποσά ως αποζημίωση.  Προσοχή συνέστησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στο Mega,  καθώς  πολλοί είναι οι δικηγόροι που υπόσχονται εξωφρενικά ποσά αποζημίωσης, για το φιάσκο στην Αττική οδό,  με τον ίδιο να θεωρεί πως το ποσό έως 30.000 ευρώ είναι ένα αποδεκτό ποσό.

«Δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε από συανδέλφους που τάζουν λαγούς και πετραχείλια χωρίς αν υπάρχει το παραμικρό υπόβαθρο», είπε αρχικά ο κ. Γλύκας.

«Ερχόμαστε και λέμε το εξής: Εάν δεν υπάρχει άμεση βλάβη, δηλαδή πρωτοφανής ταλαιπωρία, εάν έβγαλε σοβαρό πρόβλημα υγείας ή να επιδεινώθηκε κάποιο επικείμενο νόσημα, τα ποσά δεν πρόκειται να κινηθούν σε εξαψήφια και πενταψήφια νούμερα. Άκουσα χθες ότι τα ποσά μπορούν να γίνουν σε όσα θέλει ο καθένας. Αυτό μπορεί να γίνει σε επίπεδο αιτήματος, αλλά όχι επιδίκασης. Τα 10.000 ευρώ είναι ένα ποσό που μπορεί να εκπροσωπήσει κανείς. Τα 100.000 και 50.000 ευρώ είναι εξωφρενικά ποσά, δεν πρόκειται να γίνει».

«Τα ποσά από 15.000 έως 30.000 ευρώ είναι ευπρόσωπη διεκδίκηση, αλλά αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης θα πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα τη λάβει. Άλλα η διεκδίκηση, άλλο η ικανοποίηση», κατέληξε.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…