Newsroom

Newsroom

Τι παίζεται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Γεμάτη… σινεμά θα είναι και αυτή η εβδομάδα, αφού αρκετές νέες ταινίες παρουσιάζονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το 8ο…

metamorfosi 0

Γεμάτη… σινεμά θα είναι και αυτή η εβδομάδα, αφού αρκετές νέες ταινίες παρουσιάζονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το 8ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού κινηματογράφου της Αθήνας είχε χθες πρεμιέρα, ενώ στον κινηματογράφο “Αλκυονίς” παρουσιάζεται το αριστούργημα “Το Παιδί Ζιγκ Ζαγκ”. Την προσοχή κερδίζει και το “Ένα Περιστέρι Έκατσε σε Ένα Κλαδί, Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή του”. Ας δούμε τι άλλο κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα, για να γεμίσει τα όμορφα βράδια του φθινοπώρου μας με μικρές πινελιές μαγείας. 

“Ο Αγγελιοφόρος Πρέπει να Πεθάνει”

Ο δυο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Τζέρεμι Ρένερ («The Hurt Locker», «Οι Εκδικητές», «Η Κληρονομιά του Μπορν»), πρωταγωνιστεί σε ένα περιπετειώδες, ανατρεπτικό θρίλερ – έκπληξη, βασισμένο στην απίστευτη – κι όμως αληθινή – ιστορία του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου, Γκάρι Ουέμπ. 

Πρόκειται για την απροσδόκητη περιπέτεια ενός ανθρώπου, του οποίου η επαγγελματική αφοσίωση στην αναζήτηση της αλήθειας τον έστειλε, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90’, από τις φυλακές της Καλιφόρνια, μέχρι τα ερημικά και φιλόξενα χωριά της Νικαράγουα και από εκεί πάλι πίσω στους διαδρόμους της εξουσίας της Ουάσινγκτον… 

Πρόκειται για την ιστορία ενός δημοσιογράφου που με το επαγγελματικό του σθένος κατάφερε να βάλει σε κίνδυνο όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και την ίδια του τη ζωή – καθώς επίσης και τις ζωές των μελών της οικογενείας του… Γιατί δεν ήξερε ότι δεν πρέπει κανείς να τα βάλει με το διεφθαρμένο σύστημα της εξουσίας! 

Στις αίθουσες από τις 13/11/2014 σε διανομή Odeon

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Μάικλ Κουέστα
ΠΑΙΖΟΥΝ:Τζέρεμι Ρένερ, Παθ Βέγκα, Μέρι Ελίζαμπεθ Ουίνστεντ, Μάικλ Σιν, Ρέι Λιότα, Αντι Γκαρσία, Ρόμπερτ Πάτρικ

Δυο Ανάσες

Η Τσάρλι, είναι δεκαεφτά χρονών. Ζει μέσα σε έναν “ανεμοστρόβιλο” από φίλους, συναισθήματα, πεποιθήσεις … και πολλά πάθη. 

Είναι μία έφηβη όπως οποιαδήποτε άλλη, στο μεταίχμιο αβεβαιότητας μεταξύ παιδικής ηλικίας και ενηλικίωσης. Είναι ταλαντούχα και όμορφη, αλλά παράλληλα βουτηγμένη στις αμφιβολίες και η καθημερινότητά της βρίθει απογοητεύσεων. Κάποια στιγμή, εισβάλλει στη ζωή της η Σάρα, ένα διαφορετικό νέο κορίτσι, όμορφο και με περισσό θράσος. Πρόκειται για μια αυθεντική, αληθινή προσωπικότητα, ένα αστέρι που ξέρει να κάνει τα πάντα σωστά… 

Στο σχολείο, στα πάρτι, στις σχέσεις της με τα υπόλοιπα κορίτσια και τα αγόρια, ακόμη και στις σχέσεις της με τους γονείς, η Σάρα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα. Ανάμεσα στις δυο κοπέλες θα ξεκινήσει μια δυνατή φιλία, όμως ο χαρακτήρας της υπέροχης αλλά εύθραυστης Τσάρλι δε μπορεί να αντέξει για πολύ τα τερτίπια και τις τσαχπινιές της απρόβλεπτης Σάρα… Οι τρόποι για να την κρατήσει για πάντα ως αποκλειστική της φίλη είναι πολλοί, ποιον θα διαλέξει όμως η Τσάρλι, στην ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται; 

Στις αίθουσες από τις 13/11/2014 σε διανομή Odeon
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Μελανί Λοράν
ΠΑΙΖΟΥΝ:Ζοζεφίν Ζαπί, Λου Ντε Λαζ, Ιζαμπέλ Καρέ

Μεταμόρφωση

Ο Ιγκ Πέρις αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για το βιασμό και τη δολοφονία της κοπέλας του. Το έγκλημα όμως συνέβη ένα βράδυ που ο ίδιος ήταν πολύ μεθυσμένος με αποτέλεσμα να μη θυμάται τίποτα. 

Το επόμενο πρωί, ξυπνά και ανακαλύπτει ότι στο μέτωπό του έχουν φυτρώσει κέρατα. Τα κέρατα δεν είναι ορατά στους άλλους αλλά έχουν την μεταφυσική ιδιότητα να εκμαιεύουν ομολογίες για εγκληματικές πράξεις.

Ο Ιγκ, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την ιδιότητα, να ανακαλύψει ποιος διέπραξε το στυγερό έγκλημα και να εκδικηθεί.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Αλεξάντερ Άζα
ΠΑΙΖΟΥΝ:  Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζούνο Τεμπλ, Τζο Αντερσον, Μαξ Μινγκέλα, Κέλι Γκάρνερ

Πηγή: in.gr

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ