Τι είπε ο Ρωμανός στην επικεφαλής της ομάδας των γιατρών που τον παρακολουθούσε (βίντεο)

Στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού  αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και επικεφαλής της ομάδας των γιατρών…

Στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού  αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και επικεφαλής της ομάδας των γιατρών που τον παρακολουθούσε, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι η σίτιση του Ρωμανού, χωρίς τη θέλησή του, θα συνιστούσε βασανισμό του.

«Ήταν μία δύσκολη ιστορία. Δεν ήταν ένας απλός απεργός πείνας», δήλωσε η κ. Παγώνη, επισημαίνοντας ότι, αν συνέβαινε μία επιπλοκή και πέθαινε, δεν ξέρει τι θα συνέβαινε και στη χώρα, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι ο Ρωμανός τους είχε ομολογήσει ότι είχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς. «Επειδή τον ζήσαμε από πολύ κοντά, ειδικά εγώ και μία γιατρός της ομάδας, γιατί δεν πλησίασε όλους τους γιατρούς, δεν είχε σχέση με όλους, με τους περισσότερους οι σχέσεις ήταν τυπικές, σε εμάς ομολόγησε ότι μας έχει εμπιστοσύνη, μετά από ένα διάστημα και άκουγε τι του λέγαμε», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, η κ. Παγώνη αποκάλυψε ότι ο Ρωμανός κάποιες στιγμές ήταν πολύ ευαίσθητος και κάποιες άλλες πάρα πολύ σκληρός, προσθέτοντας ότι είναι πολύ διαβασμένος.

Επίσης, η κ. Παγώνη σημείωσε ότι στην αρχή είχε επιφυλάξεις για το αν πραγματικά θέλει να σπουδάσει ο Ρωμανός, αλλά, όπως είπε, ο ίδιος ζήτησε βιβλία, για να ξεκινήσει να διαβάζει. «Προχθές, ο ίδιος ζήτησε, ήρθε ο δάσκαλός του, του έφερε ύλη, για να ξεκινήσει να δώσει τα μαθήματά του. Μου έκανε εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από το MEGA που ανέβασε το enikos.gr:

 

 

 

Αυτά είναι τα βήματα για την ασφαλή επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων – Τι αναφέρει επιστολή από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ

Αυτά είναι τα βήματα για την ασφαλή επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων – Τι αναφέρει επιστολή από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ

9 προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα - Τι αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης…