Newsroom

Newsroom

Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή τον απέρριψε

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Φιλιατών, το άγριο έγκλημα που έγινε χθες με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια και δράστη έναν…

dolofonia

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Φιλιατών, το άγριο έγκλημα που έγινε χθες με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια και δράστη έναν 25χρονο κτηνοτρόφο. Ο δράστης στην ομολόγια του ήταν κυνικός. «Δεν άντεξα την απόρριψη» είπε χθες το βράδυ στους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν έπειτα από μια περιτειώδη καταδίωξη, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι. Ο δράστης πλησίασε την 20χρονη σπουδάστρια της νοσηλευτικής και ζήτησε απο εκείνη να μην χωρίσουν. Η 20χρονη όμως ήταν ανένδοτη και αρνήθηκε. Τότε εκείνος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου έβγαλε ένα μαχαίρι και όρμησε εναντίον της. Άρχισε να χτυπά την κοπέλα με το μαχαίρι. Οι γιατροί μέτρησαν πάνω απί 10 μαχαιριές, δύο από τις οποίες ήταν θανατηφόρες.

Η βιαιότητα του εγκλήματος ήταν τόση που σόκαρε ακόμη και τους χειρουργούς με την πολυετή πείρα στο νοσοκομείο Φιλιατών. H άτυχη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Τέσσερις ώρες όμως μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε δασώδη περιοχή με τη βοήθεια ειδικά εκαπιδευμένου σκύλου.

Ο ίδιος δείχνει αμετανόητος. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθόλη τη διάρκεια της ανάκρισης ήταν απολύτως ψύχραιμος, δίχως το παραμικρό ίχνος μετάνοιας.