Τι λέει ο Μπογδάνος;

Το... έγκλημα του Τσιτσιπά που δέχθηκε συγχαρητήρια από τον Τσίπρα αντί να τον διαολοστείλει

μπογδάνος 1

Ας βάλουμε λίγο σε μια σειρά κάποια πρόσφατα γεγονότα:

  • Την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά ATP της Στοκχόλμης. Είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κατακτά τουρνουά ATP.

  • Ο πρωθυπουργός της χώρας τον συνεχάρη μέσω Twitter, λέγοντάς του ότι μας κάνει περήφανους.

  • Ο Στέφανος Τσιτσιπάς του απάντησε ευχαριστώντας τον και τονίζοντας πως η μέρα αυτή θα του μείνει αξέχαστη

Βλέπετε κάτι το παράξενο στα παραπάνω; Αν όχι, καλώς. Αν ναι, τότε μάλλον είστε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Γιατί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θεωρεί πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς κακώς δεν αντέδρασε διαφορετικά στα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα. Έπρεπε να τον διαολοστείλει, ενδεχομένως και να του πει “άντε απαυτώσου κι εσύ κι ο γρύλος σου” ή κάτι τέτοιο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τι λέει;” του Alpha, ο δημοσιογράφος μας έκανε κι εμάς να αναρωτιόμαστε: “μα τι λέει;”, όταν άφησε να εννοηθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έβρισε τον πρωθυπουργό επειδή έλαβε 613.000 δολάρια για τη νίκη του στο τουρνουά – λες και τα πήρε ως… επίδομα από το Δημόσιο!

“Του τα’χει χώσει πιο πριν του Έλληνα πρωθυπουργού ο Τσιτσιπάς. Και αναρωτιόμουνα, τι συνέβη και ο Τσιτσιπάς δεν αντέδρασε, όπως είχε κάνει για παράδειγμα η Κορακάκη, και μπράβο της, στην υποκριτική στάση της ελληνικής ηγεσίας; Κατάλαβα, πήρε 613.000 δολάρια, και με 613.000 δολάρια κι εγώ θα δεχόμουνα συγχαρητήρια”, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου – χαρακτηριστική για το ποιόν του ιδίου, ασφαλώς.

Απλώς να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι ούτε καν ο αριθμός που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος δεν είναι σωστός: Tα 613.000 δολάρια που ανέφερε (για την ακρίβεια, 612.755 ευρώ) είναι τα συνολικά χρηματικά έπαθλα που έλαβαν οι τενίστες που συμμετείχαν στο τουρνουά της Στοκχόλμης – το έπαθλο για τον νικητή ήταν 109.310 ευρώ…