Τι λέει ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τις επίμαχες αναφορές Δούκα – Λιβανού

Οργή στην Ηλεία για την υπόθεση - "Για μας που έχουμε ματώσει δις, και το 2007 και το 2021, είναι εξοργιστικό"

δοθκλ

“Για μας στην Ηλεία, που έχουμε ματώσει δις, και το 2007 και το 2021 είναι εξοργιστικό”, ανέφερε μιλώντας στo Open ο δημοσιογράφος Γιάννης Σπυρούνης, που ήταν ο άνθρωπος ο οποίος αποκάλυψε τις επίμαχες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα που οδήγησαν στη διαγραφή του και στην παραίτηση του μέχρι πρότινος υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού.

“Είναι κάτι που το βλέπουμε πρώτα ηθικά και μετά πολιτικά. Δε γίνεται να λέγονται τέτοιες κουβέντες. Ψάχνω να βρω το γιατί. Έχει ξεκινήσει μία κουβέντα για τις αποζημιώσεις του παγετού στη Σπάρτη και γίνεται μία αναστροφή από τον κύριο Δούκα και αρχίζει και περιγράφει τις πρακτικές του 2007”, δήλωσε ο δημοσιογράφος.

“Και καλά, ο κύριος Δούκας κάνει το κομμάτι του, κάνει επίδειξη. Κακώς γίνεται αυτό με τέτοια λεπτά ζητήματα. Η συνέχεια από τον κ. Λιβανό… Εποποιία ο τρόπος που αντέδρασε σε μία μεγάλη καταστροφή με νεκρούς η τότε κυβέρνηση; Και εμείς υπολειπόμεθα; Δε βρίσκω δικαιολογία, λέγονται πράγματα που δε λέγονται, απλά”, είπε ακόμα, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην Ηλεία μετά από όλα αυτά:

“Εδώ ακόμα αυτή η πληγή είναι ανοιχτή και μεγάλωσε με τις φωτιές του 2021, γιατί είδαμε αντίστοιχες διαδρομές της φωτιάς. Ναι, είμαστε εξοργισμένοι στην Ηλεία. Ναι, δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες κουβέντες. Ναι, η αποκατάσταση του 2007 και του 2008 μετά τους σεισμούς ή και τώρα που περιμένουμε του 2021 δεν έχει έρθει. Αν έγιναν πράγματα μαζικά και οργανωμένα ήταν από τον όμιλο Βαρδινογιάννη που έφτιαξε τη Μάκιστο και την Κυπριακή Δημοκρατία που έφτιαξε την Αρτέμιδα. Από εκεί και πέρα έψαχναν οι τοπικοί δήμαρχοι και φορείς μέσα από το ταμείο Μολυβιάτη που εξανεμίστηκε, εξαφανίστηκε και κατέληξε στα ταμεία του Κράτους. Και ψάχνουμε εμείς να βρούμε γιατί είμαστε ακόμα σε τέτοια κατάσταση. Αυτός ο νομός δεν έχει σηκώσει κεφάλι. Ε, δε γίνεται να γίνονται πλάκες και αστεία με αυτά τα πράγματα“.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.