Τι λέει ο Alpha για το "κόψιμο" της Ελληνοφρένειας

Την απόφαση να «κόψει» ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση την «Ελληνοφρένεια» πήρε την Τετάρτη ο Alpha. Το κανάλι δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ακόμη. Πηγές του καναλιού βέβαια σχολίασαν την απόφαση αυτή.

NewsRoom 21/12/2017 | 13:40

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το news247, σε επικοινωνία που είχε με τον Alpha, πηγές του καναλιού τόνισαν πως η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Είπαν ακόμη πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

Τέλος, από τον Alpha σχολιάζουν πως η περίοδος των γιορτών συμπίπτει με τη μέση της σεζόν που τόσο το κανάλι, όσο και οι ανταγωνιστές αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο μισό της τηλεοπτικής κούρσας.

Να σημειωθεί πάντως πως το χθεσινό και όπως έμελλε τελευταίο επεισόδιο, κατέγραψε ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Για την ακρίβεια έγραψε 20,5% στο σύνολο και 18,9% στα νεανικά κοινά.

Διαβάστε σχετικά: Τέλος η «Ελληνοφρένεια» από τον Alpha