Newsroom

Newsroom

Τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο

Το περιστατικό βίας στο γραφείο του 50χρονου το Σάββατο και τα χρήματα που έκαναν "φτερά"

ΕΚ - Μοσχατο 50χρονος

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 50χρονος άνδρας που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικές αρχές.

Χθες η 47χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε τη Δευτέρα μέσα στο διαμέρισμα, δίπλα στον απαγχονισμένο άνδρα, ομολόγησε την εμπλοκή της στον θάνατό του. Όπως φέρεται να είπε στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα να αυτοκτονήσει, του έσπρωξα την καρέκλα για να κρεμαστεί». Σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ωστόσο, αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες πριν το μοιραίο περιστατικό της Δευτέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 50χρονος φαίνεται ότι συγκέντρωνε χρήματα από διάφορα άτομα προκειμένου να πραγματοποιήσει αμφιλεγόμενες επενδύσεις, εμφανιζόμενος ως οικονομικός σύμβουλος. Η 47χρονη γυναίκα και δύο άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος ήταν μεταξύ αυτών που του είχαν δώσει χρήματα, με το ποσό αυτό να φέρεται να ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

Η διαμάχη φαίνεται πως ξεκίνησε όταν η γυναίκα άρχισε να ζητάει πίσω ένα μέρος του ποσού, όμως ο 50χρονος δήλωσε αδυναμία καταβολής του. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε περιστατικό βίας στο γραφείο που διατηρούσε ο 50χρονος στην Καλλιθέα, με ανθρώπους που του είχαν επιστευτεί χρήματα, μεταξύ αυτών και η 47χρονη, να λογομαχούν μαζί του και να τον χτυπούν. Για το περιστατικό παρενέβη η αστυνομία, όμως το παράξενο είναι ότι ούτε ο 50χρονος υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό, ούτε και κανείς δήλωσε εξαπατημένος από το συγκεκριμένο άτομο στην αστυνομία.

Σημειωτέον ότι φέρεται να υπάρχει μήνυση εναντίον του 50χρονου σε αστυνομικό τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής, και πάλι για χρήματα που του είχαν δώσει για να επενδύσει, αλλά έκαναν “φτερά”.

Εντύπωση έχει προκαλέσει εξάλλου στις αρχές το γεγονός ότι, φτάνοντας στο σπίτι του 50χρονου τη Δευτέρα, η 47χρονη γυναίκα άρχισε να βιντεοσκοπεί τη λογομαχία της με το θύμα, αν και από το κινητό τηλέφωνο δεν έχει καταγραφεί η σκηνή του θανάτου του. Το βίντεο αυτό βρίσκεται στα χέρια των αρχών και εξετάζεται.

Όσο για το πού βρίσκονται τα χρήματα που φέρεται να υπεξαίρεσε, ο 50χρονος φέρεται να της είπε ότι η σύζυγός του τα πήρε και εξαφανίστηκε.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…