Newsroom

Newsroom

Τι "κρύβει" το χειροφίλημα του Μιχαλολιάκου στον Κουκούτση στη Βουλή

Πολλά σχόλια και ερμηνείες προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, η κίνηση του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου,…

mixaloliakos koukoutsis

Πολλά σχόλια και ερμηνείες προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, η κίνηση του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, να φιλήσει το χέρι του βουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Κουκούτση.

Σύμφωνα με τη Real News, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον βουλευτή που τέθηκε, χθες, σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά την πολύωρη απολογία του.

 Ο Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι αυτός συγκράτησε τις τάσεις φυγής από το κόμμα, μετά τις συλλήψεις ηγετικών στελεχών.

Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των βουλευτών Μπούκουρα και Αλεξόπουλου και όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Δ. Κουκούτσης είχε κομβικό ρόλο στον να μην τους ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο βουλευτής φέρεται ως ο υπεύθυνος για το ότι η ΧΑ εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της τα περισσότερα από τα στελέχη, που δεν ανήκουν στον στενό ηγετικό της πυρήνα.

Πρόκειται για άτομα που μετά τη δολοφονία Φύσσα, θέλησαν να διαφοροποιηθούν από τις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη Real News, ο Δ. Κουκούτσης, ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση, ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει και ίσως αυτό εξηγεί και τη στάση του Ν. Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…