Τι κρύβει ο Μένιος Φουρθιώτης;

Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης κινδυνεύει από τον άνθρωπο - ανέκδοτο που... ντροπιάζει τους μαφιόζους των φιλμ νουάρ. Περιμένουμε με ποπ κορν, λοιπόν.  

120429884 3225122540876085 3956830366775249770 n

Έχουμε τους μαφιόζους που μας ταιριάζουν. Δηλαδή, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι υπουργοί ένας βιβλιοπώλης “ψεκασμένων” βιβλίων, ένας τσεκουροφόρος χουντικός, ένας κακός πρώην μπασκετμπολίστας και μια αρχαιολόγος που τσιμέντωσε την Ακρόπολης, προφανώς και ο εθνικός μας μαφιόζος είναι ο Μένιος Φουρθιώτης. Ένας μαφιόζος – τηλεοπτικός μαϊντανός.

Παρακολουθώ με απόλαυση τις ειδήσεις γύρω από το πρόσωπό του. Όχι επειδή είναι πράγματι αστείες, αλλά επειδή είναι κυνικότατες. Μια τηλεπερσόνα που έβγαλε λεφτά ως (θα πω για λόγους νομικούς) μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, την οποία και λήστεψε, κατάφερε να μπει στην λίστα Πέτσα, να καταχραστεί δημόσιο χρήμα και όταν έγινε γνωστό, να απειλήσει -και τελικά να πετύχει την αποπομπή- του υπουργού Εργασίας.

Ο δε τέως υπουργός Εργασίας, όταν πλέον δεν άντεξε άλλο, αποκάλυψε το σκάνδαλο όχι στα φιλικά προς το κόμμα του ΜΜΕ, αλλά στο Documento. Στο αμήν έφτασαν και οι αστυνομικοί Ανατολικής Αττικής, αποκαλύπτοντας ότι έχουν παραχωρηθεί στο Μένιο και ένστολοι και μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα, επειδή φοβάται μια τρομοκρατική οργάνωση που εξαρθρώθηκε το 2001.

Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση, ώσπου; Ώσπου ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του από τον εθνικό μας μαϊντανό – μαφιόζο. Τότε ο Μένιος οργάνωσε… πληρωμένο χτύπημα εναντίον του. Τόσο επιτυχημένα, που οι πληρωμένοι δολοφόνοι όχι μόνο πληρώθηκαν από τον ίδιο, αλλά το ομολόγησαν τώρα. Είναι να μη σε σέβονται, είναι να μη σε φοβούνται.

Τότε και μόνο τότε ο Μένιος οδηγήθηκε στο τμήμα. Και οι τραγελαφικές ειδήσεις δεν έχουν τέλος: Αρνείται να φάει το φαγητό της φυλακής, γιατί κάνει ειδική διατροφή.

Ωστόσο, αυτά είναι τα γνωστά γεγονότα. Πώς, όμως, κατάφερε αυτό το καρτούν να ανελιχθεί στον βαθμό που μετακινεί από τη θέση τους υπουργούς, υπογράφει συμβόλαια θανάτου και τρέφεται από κρατικό χρήμα;

Η δική μου αίσθηση είναι πως ο Φουρθιώτης έχει κάτι εις βάρος κάποιου κι αν κρίνουμε από το επαγγελματικό του παρελθόν, εκβιάζει με “ροζ” όρους. Βέβαια, εν προκειμένω δεν τον οδήγησε στο κελί η δικαιοσύνη. Τον οδήγησε η αλαζονεία του.

Είχαν ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα όσοι τον προστάτευαν και σύντομα, πολύ σύντομα, θα ανοίξει το στόμα του και θα αρχίσει να κελαηδεί. Δεν είναι κάποια αποκλειστική πληροφορία αυτή, είναι η νομοτέλεια των πραγμάτων: μαθηματική εξίσωση. 

Έτσι πάει. Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης κινδυνεύει από τον άνθρωπο – ανέκδοτο που… ντροπιάζει τους μαφιόζους των φιλμ νουάρ. Περιμένουμε με ποπ κορν, λοιπόν.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Διαψεύδει o Πρύτανης το δημοσίευμα ότι έγινε παραβίαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών (video)

ΑΠΘ1

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Διαψεύδει o Πρύτανης το δημοσίευμα ότι έγινε παραβίαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών (video)

Απόπειρα με αλυσοπρίονο σε χώρο σχολής του ΑΠΘ που βρίσκεται πυρηνικός αντιδραστήρας σύμφωνα με δημοσίευμα

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

Ρομπότ

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» (video)

«Είμαι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι είναι», ανέφερε το Ρομπότ…

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

δικαστηριο 3

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για χιλιάδες δικογραφίες που έκαναν… φτερά στην Κέρκυρα

1.000 περίπου δικογραφίες έτοιμες για κάψιμο είχαν βρεθεί στην αποθήκη φίλης της, ενώ άλλες στο…