«Τι κρίμα που αγνοούσαμε τις ικανότητες του κυρίου Μαρκουλάκη»

Την παρέμβαση Μαρκουλάκη και το σοβαρό ζήτημα που έρχεται στην επιφάνεια σχετικά με το ότι τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε απόφαση κόντρα στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων σχολιάζει ο Κώστας Βαξεβάνης. 

4323243

Το πολύ σοβαρό θέμα που εγείρεται σχετικά με το ότι ο πρωθυπουργός δεν έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις των ειδικών για το τι πρέπει να γίνει σχετικά με τα θέατρα και τον πολιτσιμό αλλά για να αποφασίσει άκουσε και πείστηκε από έναν ηθοποιό για να πάει κόντρα σε όσα του είπαν οι υγειονομικοί, σχολιάζει με ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento, επισημαίνει ότι «χιλιάδες καλλιτέχνες κινητοποιήθηκαν για να διασώσουν την τέχνη και τον εαυτό τους, εκλιπαρούσαν σχεδόν να παρθούν μέτρα από την κυβέρνηση για τα θέατρα και τις εκδηλώσεις, για να εμφανιστεί τελικώς ο Μαρκουλάκη ως σωτήρας που πήρε τον Μητσοτάκη τηλέφωνο και έμειναν ανοιχτά τα θέατρα».

Μάλιστα, την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει το δεύτερο κύμα της πανδημίας και εξετάζεται ακόμα και μίνι lockdown και υπάρχει εισήγηση για πιο αυστηρά μέτρα με αναστολή εκδηλώσεων και δημόσιων συναθροίσεων, αναδεικνύεται η ελλειματική κυβερνητική διαχείριση καθώς δεν υπήρξε κανενός είδους ενίσχυση και θωράκιση του ΕΣΥ. 

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο Κώστας Βαξεβάνης, «έριξαν μια χώρα σε lockdown για να ετοιμαστεί το σύστημα Υγείας και αυτοί αντί να φτιάξουν ΜΕΘ, πλήρωσαν τα ΜΜΕ για να λένε πως φτάνουν οι ΜΕΘ και κάνει θαύματα ο Μωυσής. ΑΡΙΣΤΟΙ». 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

«Τι κρίμα που αγνοούσαμε τις ικανότητες του κυρίου Μαρκουλάκη να καθορίζει τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της χώρας. Έχουμε στην περιοχή κάτι ακλάδευτα δέντρα και ταλαιπωρούμαστε τόσο καιρό με τηλεφωνήματα δεξιά και αριστερά, ενώ θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε στη Δεξιά του Μαρκουλάκη.

Χιλιάδες καλλιτέχνες κινητοποιήθηκαν για να διασώσουν την τέχνη και τον εαυτό τους, εκλιπαρούσαν σχεδόν να παρθούν μέτρα από την κυβέρνηση για τα θέατρα και τις εκδηλώσεις, για να εμφανιστεί τελικώς ο Μαρκουλάκη ως σωτήρας που πήρε τον Μητσοτάκη τηλέφωνο και έμειναν ανοιχτά τα θέατρα.

Μπράβο στον πρωθυπουργό που αγνόησε την κοινωνία, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως ο ίδιος ανήκει σε μια άλλη κοινωνία, ιδιοτελών συμφερόντων και εξυπηρετήσεων. 

Τον Μαρκουλάκη έτρεξε να συγχαρεί ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης (αχ αυτή η περιστρεφόμενη πόρτα της αλληλοϋποστήριξης και αλληλοανάδειξης των κατ απονομή σπουδαίων) για να απαντήσει με επιτηδευμένη σεμνότητα ο Μαρκουλάκης: «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού . Πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

Ανάμεσα στις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις βρίσκεται κρυμμένη η αλήθεια. Ο πρωθυπουργός πήρε απόφαση ενάντια στις εισηγήσεις των επιστημόνων και προφανώς για χάρη του Μαρκουλάκη.

Κατά τα λοιπά στην Αττική υπάρχουν μόλις 22 ΜΕΘ. Έριξαν μια χώρα σε lockdown για να ετοιμαστεί το σύστημα Υγείας και αυτοί αντί να φτιάξουν ΜΕΘ, πλήρωσαν τα ΜΜΕ για να λένε πως φτάνουν οι ΜΕΘ και κάνει θαύματα ο Μωυσής. ΑΡΙΣΤΟΙ.»

 

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…