Τί κατέθεσε η φοιτήτρια - θύμα του βιαστή στη Δάφνη

«Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε» δηλώνει η 20χρονη φοιτήτρια στην κατάθεσή της

NewsRoom 08/05/2017 | 13:06

Δείτε παρακάτω την κατάθεση της φοιτήτριας την οποία δημοσιεύει το bloko.gr 

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και για αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω τις δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στον χώρο. Αρχικά αρνήθηκα αλλά αφού επέμεινε το δέχθηκα.

Η συμπεριφορά του γενικά μου φαινόταν περίεργη αλλά επειδή ήθελα τα χρήματα για να είμαι άνετη οικονομικά, συνέχισα να πηγαίνω. Οι γονείς μου ήταν αντίθετοι, δεν ήθελαν να εργάζομαι, αλλά εγώ επέμενα...πήγα στο σπίτι του στη Δάφνη για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. 

Μου είπε καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω. Κάποια στιγμή ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν κατάφερα να ξεφύγω. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουνα δεμένη. 

Φώναζα “βοήθεια' και μου έλεγε “σκάσε π...” αυτό έγινε πολλές φορές έχανα τις αισθήσεις μου και μόλις συνερχόμουνα και φώναζα αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε και μετά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο και με έσωσαν δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα, θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».