Τι καταγγέλλει η μητέρα της 8χρονης που τραυματίστηκε σε τσουλήθρα στη Θεσσαλονίκη

"Η συγκεκριμένη τσουλήθρα ήταν εδώ και πάρα πολύ καιρό χαλασμένη", υποστηρίζει - Συνελήφθη ο υπεύθυνος συντήρησης του κεντρικού δήμου

Η μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο της σε τσουλήθρα στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ για το περιστατικό.

Η συγκεκριμένη τσουλήθρα ήταν εδώ και πάρα πολύ καιρό χαλασμένη. Έχουν υπάρξει μαρτυρίες και για άλλα περιστατικά που έχω δει σε διάφορα sites στο Ίντερνετ, είχε γίνει μια καταγγελία μέσα από το Ίντερνετ και η δικηγόρος είχε ενημερώσει για το συγκεκριμένο. Στις 19 Απριλίου είχε γίνει μια καταγγελία και είχε ενημερωθεί ο δήμος ότι υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη τσουλήθρα”, ανέφερε η κ. Λαζαρίδου, σχολιάζοντας: “Φανταστείτε, αν έχει τέτοια συντήρηση μία κεντρικότατη παιδική χαρά του δήμου Θεσσαλονίκης, τι να πουν οι υπόλοιπες;”.

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του δήμου ότι συντηρούσε τη συγκεκριμένη παιδική χαρά, απάντησε: “Ο δήμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο δήμος βέβαια μας είπε κιόλας ότι υπήρχε ένας βανδαλισμός, κι εγώ ρώτησα, εφόσον το γνωρίζατε ότι υπήρχε βανδαλισμός, γιατί δεν κλείσατε την παιδική χαρά;“.

Τόνισε ότι η ίδια δεν έχει προβεί έως τώρα σε μήνυση, αλλά θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

 

 

Εν τω μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας κρατείται υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τον τραυματισμό της 8χρονης. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για τον προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Φωτογραφία αρχείου

ΣΥΡΙΖΑ: «Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Παπαθανάσης είναι να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό του χρέους του»

ΣΥΡΙΖΑ: «Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Παπαθανάσης είναι να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό του χρέους του»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά να δημοσιευτεί ο διακανονισμός για τα χρέη του Νίκου Παπαθανάση και διερωτάται…

Ηλιόπουλος: Εφικτή η αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση – Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη σταθερότητα

Ηλιόπουλος: Εφικτή η αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση – Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη σταθερότητα

«Σε όλες τις υποθέσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί τη γραμμή της συγκάλυψης. Ο κ. Μητσοτάκης…