Τι κανιβαλισμό θα ζούσαμε αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα;

Θα μας «έτρωγαν» ζωντανούς. Οι δημοσιογράφοι που τώρα ψελλίζουν δικαιολογίες στα κανάλια και κάνουν service στην κυβέρνηση, θα ήταν στα κάγκελα. Θα έβγαζαν εκπομπές έξω από τα νεκροτομεία.

Δημήτρης Κανελλόπουλος 20/11/2020 | 14:35

Ελάτε να φέρουμε σε αυτό που ζούμε σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Ν.Δ.

Να σκεφτούμε τι θα γινόταν, λοιπόν, αν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και είχαμε τη μισή χώρα στο κόκκινο, την κατάσταση ανεξέλεγκτη και δεκάδες νεκρούς κάθε ημέρα.

Και είχαμε υπουργούς να λένε άλλα τη μία ημέρα και άλλα την επομένη (ο θλιβερός κ. Πέτσας την Τετάρτη το βράδυ έκανε δηλώσεις με χρονοδιάγραμμα άρσης μέτρων, αλλά την Πέμπτη ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα).

Και είχαμε τον Αλέξη Τσίπρα να βγαίνει το Σάββατο να μας ανακοινώνει με διάγγελμα μέτρα που θα ίσχυαν για έναν μήνα, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστά η οικονομία αλλά την Τρίτη, τρεις μέρες μετά, τα έπαιρνε πίσω και την Πέμπτη, πέντε μέρες μετά, ανακοίνωνε λοκντάουν.

Και είχαμε υπουργό Υγείας (τον Πολάκη;) να παρουσιάζει κλεμμένες διαφάνειες για έναν εμβολιασμό με ένα εμβόλιο που δεν έχει βγει ακόμα - εν τω μεταξύ τα αντιγριπικά έχουν εξαφανιστεί εδώ και 15 ημέρες.

Και είχαμε...
Και είχαμε...

Αν λοιπόν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και μετρούσαμε δεκάδες νεκρούς κάθε ημέρα, θα μας είχαν κανιβαλίσει όλους τα κανάλια και τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα. Θα μας πετσόκοβαν στην ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Θα γνωρίζαμε όλους τους ασθενείς με ονοματεπώνυμο και θα βλέπαμε νυχθημερόν τα προσωπικά δράματα.

Θα μας «έτρωγαν» ζωντανούς. Οι δημοσιογράφοι που τώρα ψελλίζουν δικαιολογίες στα κανάλια και κάνουν service στην κυβέρνηση, θα ήταν στα κάγκελα. Θα έβγαζαν εκπομπές έξω από τα νεκροτομεία.

Τώρα τσιμουδιά.
Τώρα σιωπή.

Και αυτό είναι το σωστό, θέλει σύνεση, θέλει χαμηλούς τόνους, δεν χρειάζονται καταδίκες. Διότι, δεν είναι άλλοι οι νεκροί του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι της Νέας Δημοκρατίας. Έστω και αν η Νέα Δημοκρατία συνηθίζει να κάνει πολιτική σπέκουλα επί πτωμάτων, όπως έκανε με το Μάτι.

Τώρα που σκέφτομαι πόσο άθλια και λαϊκίστικη ήταν η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, δεν απορώ που είναι το ίδιο άθλια και ως κυβέρνηση. 

Πηγή: efsyn.gr