Τι ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Την αιτιολογία ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πως εκπυρσοκρότησε το όπλο προέβαλε στην απολογία του για το φονικό της Πανόρμου ο δράστης, Φώτης Μπέλλος. Συγκεκριμένα, ο θύτης κατέθεσε ότι γνώρισε το θύμα μέσω κοινού φίλου και ξανά βρέθηκαν όταν μετακόμισε στην οδό Βατοπεδίου.

58109d201dc524fe2c8b4802

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την εγκατάσταση καμερών εντός και εκτός της πολυκατοικίας του χρυσαυγίτη συνταξιούχου αστυνομικού. Ο δράστης σημειώνει ότι του είχε κάνει παρατηρήσεις για να τις βγάλει και πως το θύμα του απαντούσε με ύβρεις και απειλές.

Σχετικά με το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου λέει πως όταν βγήκε από το σπίτι για να πάει σε έναν ηλεκτρολόγο, είδε το θύμα να βγαίνει από το γυμναστήριο και να τον πλησιάζει απειλητικά. Εκείνος του είπε να φύγει και το θύμα αντ’ αυτού μπήκε στο γυμναστήριο και βγήκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κρατώντας έναν σιδεροσωλήνα.

Τότε, για να τον εκφοβίσει έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα μία ή δύο φορές. Το θύμα όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά συνέχισε να τον πλησιάζει, με αποτέλεσμα να του χτυπήσει το χέρι που κρατούσε το πιστόλι. Εκείνη τη στιγμή -σύμφωνα πάντα με την απολογία του χρυσαυγίτη πρώην αστυνομικού- το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε το θύμα. Ενώ άκουσε πως ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου αναστέναζε από τον πόνο, εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε ότι τραυματίστηκε και για αυτό έφυγε.

Η μαρτυρία που «καίει» τον δράστη

Μία μαρτυρία που δίνει ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο για τις συνθήκες του φονικού στην Πανόρμου κατέθεσε ένας 86χρονος. Είπε πως είδε τον Μπέλλο να πυροβολεί τρεις φορές το θύμα όταν εκείνος πήγε να τον χτυπήσει με ένα ξύλο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…