Newsroom

Newsroom

Τι γράφει το σημείωμα φωτιά που βρέθηκε στα χεριά του διακινητή ηρωίνης

Ενα σημείωμα – φωτιά βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη, μαζί με έναν 49χρονο, την Τρίτη το μεσημέρι στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαϊας και κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

59faf1631dc5247c398b4788

Στο σημείωμα,σύμφωνα με το patrastime.gr , υπάρχουν ονόματα, ημερομηνίες και χρηματικά ποσά, προφανώς από την πώληση ηρωίνης σε διάφορους «πελάτες».

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες διακινούσαν ηρωίνη σε χρήστες ναρκωτικών στα Σαγαϊικα Αχαΐας.

Στο πλαίσιο ερευνών που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

Στην οικία του 49χρονου: Το χρηματικό ποσό των 3.610 ευρώ, ένα πλακίδιο με μικροποσότητα ηρωίνης, μια σπάτουλα με υπολείμματα ηρωίνης και ένα κινητό τηλέφωνο

Στην οικία του 52χρονου: 31 γραμμάρια ηρωίνης, σε βραχώδη μορφή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης, μια σπάτουλα και δύο λεπίδες χαρτοκόπτη, με υπολείμματα ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι, από το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε, τα 1.990 ευρώ βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε σφραγισμένη, με μονωτική ταινία, συσκευασία, που είχε αποκρύψει ο δράστης, στην σκεπή της οικίας του.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 31χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, πλημμεληματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, την οποία είχε αγοράσει νωρίτερα από τον 49χρονο, αντί του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ.

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής