"Τί επαγγέλλεσαι;-Επαναστάτης", ολοκληρώθηκε η μεταγωγή Μαζιώτη

Μέσα σε επτά λεπτά ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο Εφετείο, την ώρα που η…

maziotis 4

Μέσα σε επτά λεπτά ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο Εφετείο, την ώρα που η περιοχή ήταν αποκλεισμένη και πετούσαν ακόμα κι ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια ο καταδικασμένος γα συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» μεταφέρθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Στην αρχή μεταφέρθηκε στο Εφετείο σε χρόνο- ρεκόρ κι από εκεί στον Κορυδαλλό, ενώ δυο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. συνόδευαν από αέρος την πομπή.

Τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. είχαν σηκωθεί για κατόπτευση χώρου, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας έξω από τον «Ευαγγελισμό». Οι δρόμοι είχαν κλείσει στο Κολωνάκι από όπου πέρασαν τα αυτοκίνητα για την μεταγωγή, ενώ πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ και η αντιτρομοκρατική συνόδευσαν την πομπή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μαζιώτης βρέθηκε νωρίτερα στο γραφείο του 27ου Τακτικού Ανακριτή. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρνήθηκε να πει ακόμα και το όνομά του στον ανακριτή, ενώ ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, τί επαγγέλλεται η απάντησή του ήταν «επαναστάτης».

Ο ανακριτής του έδωσε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…