Τι έκανε ο Ιμπραΐμοβιτς και ζήτησε συγγνώμη

Το ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ θα χάσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

5820acc51dc52479768b46c5

Ο λόγος δεν σχετίζεται με κάποιον τραυματισμό του Σουηδού άσου αλλά έχει να κάνει άμεσα με εκείνον. Στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στη Σουόνσι, ο Ιμπραΐμοβιτς αντίκρισε την πέμπτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα και ως συνέπεια αυτού θα χάσει το ματς κόντρα στην Άρσεναλ την επόμενη αγωνιστική.

«Νόμιζα ότι εδώ στην Αγγλία παίζουμε σκληρά. Έπαιξα σκληρά και δέχτηκα την κίτρινη κάρτα. Για ποιον λόγο την πήρα δεν ξέρω. Ίσως ήμουν πολύ κουρασμένος για να ακούσω τον διαιτητή όταν μου την έδινε», δήλωσε κάπως προκλητικά ο Σουηδός στο BBC.

Βέβαια, στην πορεία κάπως τα άλλαξε. «Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου, να είμαι δυνατός, να μπαίνω για τάκλιν ή ό, τι χρειαστεί, βλέπω κίτρινη κάρτα», είπε για να προσθέσει: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και δυνατό. Πρέπει να το αποδεχθώ. Πρέπει να είμαι επαγγελματίας».

Έφτασε μάλιστα να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για τη διαμάχη που είχε με τον Λιρόι Φερ της Σουόνσι.

«Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη που είμαι τιμωρημένος για το επόμενο ματς. Ελπίζω να μην ήμουν γιατί είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά θα ήθελα να παίξω. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και ξέρω ότι θα τα πάνε περίφημα και χωρίς εμένα».

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…