Newsroom

Newsroom

Τι είπε ο Ομπάμα στις κόρες του μετά την εκλογή του Τραμπ;

Όσα συζήτησε με τις κόρες του μετά την εκλογή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Νew Yorker.

58307e9f1dc524e3538b45c0

Όταν πλέον το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαιώθηκε, ο Μπάρακ Ομπάμα μίλησε στις κόρες του Σάσα και Μάλια για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αυτό που τους είπα είναι πως οι άνθρωποι είναι περίπλοκοι. Οι κοινωνίες και οι πολιτισμοί είναι πραγματικά περίπλοκοι. Δεν είναι μαθηματικά. Είναι βιολογία και χημεία. Είναι ζωντανοί οργανισμοί και αυτό είναι δύσκολο», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Και συνέχισε:

«Η δουλειά σας ως πολίτες και ως αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα είναι να αγωνίζεστε για τους άλλους με ευγένεια, σεβασμό και κατανόηση.

Και θα πρέπει να αναμένετε ότι σε κάθε δεδομένη στιγμή θα υπάρξουν εξάρσεις μισαλλοδοξίας που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, ή μπορεί να βρίσκονται μέσα σας και πρέπει να τις νικήσετε.

Και δεν σταματά ποτέ αυτό… Δεν μένεις απαθής σε αυτό. Δεν αρχίζεις να ανησυχείς για την αποκάλυψη. Λες, Ο.Κ., ποια είναι τα μέρη που πρέπει να πιέσω για να κάνω τα πράγματα να προχωρήσουν προς τα εμπρός».