Newsroom

Newsroom

Τι είπε ο γιατρός της Σίας Κοσιώνη: Κοιμόταν και γύρω στις 6:30 σπάσανε τα νερά

Η Σία Κοσιώνη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έφερε στη ζωή την Δευτέρα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

59dc8df81dc52407508b4a3d

Ο μικρός γεννήθηκε με καισαρική και ζυγίζει 3,460. Ο γυναικολόγος – μαιευτήρας της, Παναγιώτης Σιδερωμένος περιέγραψε στην εκπομπή του Alpha για το τι συνέβη από την στιγμή που τον ειδοποίησε η δημοσιογράφος ότι σπάσανε τα νερά μέχρι την ώρα που κράτησε στα χέρια της το νέο μέλος της οικογένειας. 

«Ήταν λίγο συγκινημένη και ταλαιπωρημένη όταν μπήκαμε στο μαιευτήριο. Περιμέναμε να δούμε μήπως κατέβει το μωρό, γιατί ήταν λίγο ψηλά. Δεν είχε μπει καλά στη λεκάνη και επειδή ήταν μεγάλο μωρό (3,5 κιλά), καταλαβαίνετε ότι είχε δυσκολίες. Γέννησε στις 36,5 εβδομάδες.

Ήρθε με τη μαμά της γιατί ο κ. Μπακογιάννης έλειπε. Περιμέναμε γύρω στις 4 με 5 ώρες πριν προχωρήσουμε σε καισαρική. Κοιμόταν και γύρω στις 6:30 κατάλαβε ότι είχαν σπάσει τα νερά και με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Όταν κάναμε την καισαρική και βγήκε το μωρό, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, της το δώσαμε στην αγκαλιά και θήλασε αμέσως. Η κυρία Μπακογιάννη ήταν τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη! Ώσπου να κάνουμε την καισαρική είχαμε και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στο δωμάτιο και μίλαγαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 

Παναγιώτης Σιδερωμένος.


Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους